UFC contract Khabib bevat gevecht tegen Georges St-Pierre Nieuws
Nieuws

UFC contract Khabib bevat gevecht tegen Georges St-Pierre

UFC contract Khabib bevat gevecht tegen Georges St-Pierre
UFC contract Khabib bevat gevecht tegen Georges St-Pierre

Lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov heeft een nieuw contract getekend met de UFC.

Volgens de manager van Khabib is deze met het nieuwe contract niet alleen de best betaalde UFC vechter, maar bevat deze een clausule waarin een gevecht met de inmiddels gepensioneerde Georges St-Pierre in is opgenomen.

Nadat dinsdag de UFC officieel bekendmaakte dat Nurmagomedov op UFC 242 te maken krijgt met de interim-kampioen Dustin Poirier, vertelde manager Ali Abdelaziz dat de boeking ook een nieuw UFC-contract inhoudt.

Serieus geld

Hoewel de voorwaarden niet werden bekendgemaakt, zei Abdelaziz dat de deal een clausule bevat voor het geval Nurmagomedov vecht tegen de voormalige kampioen Georges St-Pierre. Het betekent waarschijnlijk dat de financiële voorwaarden rond een mogelijk gevecht tussen de twee opnieuw besproken kunnen worden.

ZIE OOK >> Khabib versus Poirier officieel aangekondigd

St-Pierre ging eerder dit jaar met pensioen, maar niet voordat hij probeerde te onderhandelen over een gevecht met Nurmagomedov. UFC-president Dana White was echter niet enthousiast over het idee. Nurmagomedov, stond open voor een gevecht tegen St-Pierre, maar St-Pierre bleef met pensioen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws