UFC bevestigd Kamaru Usman vs Emil Meek voor 14 januari 2018 MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC bevestigd Kamaru Usman vs Emil Meek voor 14 januari 2018

UFC bevestigd Kamaru Usman vs Emil Meek voor 14 januari 2018

Een belangrijk UFC weltergewicht gevecht is verplaatst naar 2018.

De UFC had Kamaru Usman tegen Emil Meek voor de kaart van 20 januari in Boston, maar is nu verplaatst naar 14 januari. Het gevecht was eerder oorspronkelijk gepland voor UFC 219 op 30 december in Las Vegas. Meek, uit Noorwegen, had echter visumproblemen met de Verenigde Staten, waardoor de strijd enkele weken werd uitgesteld. Meek kreeg eindelijk zijn visum twee weken geleden, maar op dat moment waren alle seinen op groen tijdens gevechten tijdens het Vegas-evenement voor Usman. Dus de UFC boekte de 170-pond partij drie weken later opnieuw.

UFC bevestigd Kamaru Usman vs Emil Meek voor 14 januari 2018

Usman (11-1) is een perfecte 6-0 in de UFC

Hij versloeg Sergio Moraes vorige maand en daagde Rafael dos Anjos uit. RDA was gepland tegen Robbie Lawler bij UFC op FOX 26 afgelopen zaterdagavond. Meek (9-2, 1 NC) zal zich verbeteren naar 2-0 in de UFC. Na het winnen van zijn debuut vorig jaar december tegen Jordan Mein op UFC 206, stond "Valhalla" gepland om in mei weer actie te ondernemen, maar haalde zijn gevecht niet vanwege een blessure.

UFC 220 is gepland voor de TD Garden in Boston, en het zal twee titelgevechten bevatten: Stipe Miocic vs. Francis Ngannou voor de zwaargewicht titel en Daniel Cormier vs. Volkan Oezdemir voor de licht zwaargewicht titel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws