UFC BAAS WHITE: 'Als Nunes pensioen doorzet sloop ik haar'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC BAAS WHITE: ‘Als Nunes pensioen doorzet sloop ik haar’

UFC BAAS WHITE: ‘Als Nunes pensioen doorzet sloop ik haar’

Dana White was verbijsterd toen hij hoorde dat UF Kampioen Amanda Nunes overweegt met pensioen te gaan: ‘Ik zal haar vermoorden’.

UFC-president Dana White is blij dat tweevoudig kampioen Amana Nunes zich zou kunnen permitteren de MMA-handschoenen op te hangen. Maar hij hoopt dat dit niet gebeurt. Nunes, de huidige titelhouder van 135 en 145 pond, is een van de vier meervoudige kampioenen in de UFC-geschiedenis.

Ware kampioen

Na haar historische titelverdediging tegen Felicia Spencer bij UFC 250 eerder deze maand kwam Nunes naar buiten met een schokkende opmerking. Zij onthulde dat pensionering in de nabije toekomst zomaar mogelijk zou zijn. Ze zei dat ze al alles heeft bereikt wat ze wil.

Nunes heeft 11 opeenvolgende gevechten gewonnen in twee divisies. Ze zei naar aanleiding van UFC 250 dat ze van plan was om de rest van 2020 rust te houden. Terwijl haar vrouw Nina Ansaroff in september hun eerste kind verwacht. Kort daarna kwam Nunes met de pensionering suggestie.

Ik zal haar vermoorden

Nunes is de enige die met succes haar titels verdedigde en heeft alle levensvatbare kanshebbers uitgeschakeld. In dat opzicht lijkt pensionering een behoorlijk pad voorwaarts. Maar het verbaasde White toen hij er voor het eerst over hoorde op “The Schmozone Podcast”.

“Ik zal haar vermoorden,’ zei White. “… Ik heb letterlijk onze UFC-matchmakers in de laatste bijeenkomst verteld dat we deze divisie voor haar willen laten opbouwen. Laten we deze voor haar opbouwen en laten we dit uitzoeken. En nu heeft ze het over met pensioen gaan? “

Bekijk ook

Nederlandse boksers boeken succes op EK in Armenië

Beide boksers wisten met succes hun tegenstanders te verslaan

UFC-vechter blijkt superheld! Redt man van de dood

De UFC-vechter lijkt zo langzamerhand de status van Superheld te krijgen.

Samurai zwaard trucje gaat fout! ‘Mijn vingers’ (video)

Dronken proberen een trucje uit te halen is niet aan te raden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page