UFC Baas Dana White geeft update over gevechten op eiland Nieuws
Nieuws

UFC Baas Dana White geeft update over gevechten op eiland

UFC Baas Dana White geeft update over gevechten op eiland
UFC Baas Dana White geeft update over gevechten op eiland

Dana White kwam met een update over het tijdschema voor de UFC Fight Island evenementen

White haalde onlangs de krantenkoppen toen hij onthulde dat hij een privé-eiland had verworven om toekomstige UFC-evenementen te organiseren. Fans en media waren verbaasd over het nieuws van White die zegt op een privé-eiland UFC wedstrijden te gaan te houden.

White zegt dat Fight Island medio mei klaar moet zijn om UFC-evenementen met internationale vechters te organiseren. Hoe hij dit klaar wil spelen in tijden van de corona crisis is voor velen een raadsel. Tegen Yahoo Sports zegt White donderdag opnieuw dat Fight Island zo echt is als maar kan.

Bruce Lee Enter The Dragon

Ook bevestigde White zelfs dat er renovatiewerkzaamheden gaande zijn om het eiland over een maand te openen. In de pers wordt er al een vergelijk gemaakt met een oude film van Bruce Lee Enter The Dragon waar ook een toernooi uitgevochten werd op een eiland.

Fight Island is vooral belangrijk volgens White omdat hij een plek nodig heeft waar internationale vechters kunnen strijden. Hij is bang dat hij snel geen Amerikaans talent meer zal hebben, en daarvoor is dit de beste oplossing.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws