UFC 242: Khabib behoudt titel met verslaan Dustin Poirier – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC 242: Khabib behoudt titel met verslaan Dustin Poirier

UFC 242: Khabib behoudt titel met verslaan Dustin Poirier

UFC 242: Khabib behoudt titel met verslaan Dustin Poirier

In wat een slopende wedstrijd bleek voor Dustin Poirer, zegevierde Khabib Nurmagomedov via rear-naked choke in ronde 3 op 2:06.

Met het verslaan van Poirier behoudt Khabib zijn UFC lichtgewicht titel, het spel wat Khabib speelde leek een herhaling van zijn partij tegen Conor McGregor, eenmaal op de grond is zijn tegenstander verloren.

Poirier die zelf even probeerde om Khabib in een verwurging te houden werd gedwongen om af te tikken. In het interview in de na afloop van het gevecht achthoek liet Khabib nog even kort zijn minachting blijken voor McGregor, maar zegde dat alle achter zich te willen laten.

Respect

“Het gaat om respect in het MMA, kom je naar een gym treed deze binnen met respect, ga je de kooi in vecht met respect, ” zei Khabib. De vechters ruilde shirts waarvan Khabib melde het verkregen shirt van Poirier te gaan veilen en het geld aan de stichting van Poirier te schenken.

Ook melde Khabib even wat doen rust te willen vooraleer zijn volgende tegenstander te benoem, dit als antwoord op de vraag of Tony Ferguson zijn volgende gevecht zal zijn.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page