TV-ster trapt in 6 sec rivaal knock-out! 'Naar UFC' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

TV-ster trapt in 6 sec rivaal knock-out! 'Naar UFC' (video)

TV-ster trapt in 6 sec rivaal knock-out! 'Naar UFC' (video)

Biniyam Shibre de TV-ster bekend van real life soap 90 Day Fiance, trapte afgelopen weekend zijn opponent Joshua Simpson in 6 seconden knock-out.

Hij is vooral bekend van de real life soap op Discovery+ Biniyam Shibre, maar de uit Ethiopië stammende bekendheid is ook een begenadigd MMA-vechter. Afgelopen weekend tijdens 559 Fights 93 in Visalia, Californië boekte de TV-ster zijn vierde winst in het MMA en is nu 4-0-0.

Indrukwekkend

Met een aanval van jewelste lukte het Shibre om zijn tegenstander Simpson in 6 seconde razendsnel KO te trappen. Shibre heeft al in eerdere interviews aangegeven naar de UFC te willen om zijn kunnen te tonen. Hij hoopt dit in 2023 te bewerkstelligen.

90 Day Fiancé is een Amerikaanse reality-tv-serie over TLC die stellen volgt die een K-1-visum hebben aangevraagd of ontvangen. Deze is alleen beschikbaar voor buitenlandse verloofden van Amerikaanse staatsburgers en daarom 90 dagen de tijd hebben om met elkaar te trouwen

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws