Gok-verbod rapper Drake na verlies Tyson Fury: 'Die eeuwige vloek ook' Nieuws
Nieuws

Gok-verbod rapper Drake na verlies Tyson Fury: 'Die eeuwige vloek ook'

Gok-verbod rapper Drake na verlies Tyson Fury: 'Die eeuwige vloek ook'

Het lijkt erop dat de beruchte Drake Curse opnieuw heeft toegeslagen. Drake had een aanzienlijk bedrag van $565.000 ingezet op een overwinning van Tyson Fury in zijn bokswedstrijd tegen Oleksandr Usyk. Helaas voor Drake bewaarheidde de vloek zich en verloor Fury waardoor de Canadese rapper een flinke som geld verloor.

De "Drake Curse" is een fenomeen waarbij atleten of teams die door Drake worden gesteund of met wie hij geassocieerd wordt vaak een nederlaag lijden. In de loop der jaren zijn er talloze voorbeelden geweest van teams en sporters die verloren nadat Drake zijn steun had betuigd of op hen had gewed.

Fury wordt het laatste slachtoffer

Tyson Fury leek de perfecte kandidaat om de "Drake Curse" te doorbreken. De Britse bokser was de regerend wereldkampioen zwaargewicht en gold als favoriet om te winnen van Usyk. Ondanks een sterke start van Fury bleek Usyk uiteindelijk de betere vechter en won hij de wedstrijd via een split decision.

Het verlies van Fury heeft geleid tot een storm van reacties op social media. Veel fans roepen op tot een gokverbod voor Drake in de overtuiging dat zijn weddenschappen een negatieve invloed hebben op de prestaties van de teams en atleten die hij steunt.

Is de "Drake Curse" Echt?

Of de "Drake Curse" nu echt een bovennatuurlijk fenomeen is of gewoon een toevalligheid, is een kwestie van discussie. Echter, het is duidelijk dat Drake's weddenschappen de afgelopen tijd niet bepaald succesvol zijn geweest.

Het is nog onduidelijk of Drake zich in de toekomst nog zal wagen aan het wedden op sportevenementen. Eén ding is zeker: de "Drake Curse" is een fenomeen dat nog lang zal worden besproken door fans en gokkers over de hele wereld.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws