MMA-vechter had kort voor UFC-wedstrijd hartstilstand
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter had kort voor UFC-wedstrijd hartstilstand

MMA-vechter had kort voor UFC-wedstrijd hartstilstand

MMA-vechter had minuten voor UFC-wedstrijd hartstilstand
Trevin Giles (Links)

UFC-vechter Trevin Giles zegt dat zijn hart kort stopte nadat hij flauwviel tijdens het UFC op ESPN + 31 event in Las Vegas.

Trevin Giles verteld dat hij tijdens het opwarmen net voor zijn wedstrijd tegen Kevin Holland op 1 augustus flauwviel en zijn hart kort stopte met kloppen. Het gevecht werd enkele minuten voor aanvang geannuleerd en de vechter werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Op de grond

“Blijkbaar was er iets vreemds aan de hand met mijn hart,” zegt Giles. “Ik kwam langzaam bij en een van mijn teamleden vroeg of het goed met me ging. Ik lag op de grond. Iedereen keek naar me. ” Latere tests brachten het probleem aan het licht, dat duidelijk werd toen hij aan de monitor in het ziekenhuis was gekoppeld.

Terwijl ik in het ziekenhuis was, sprak ik met een van mijn teamleden. Hij zat daar naast me. We hadden gewoon een informeel gesprek en een van de verpleegsters keek naar de monitor. Blijkbaar, van wat ze zei, terwijl ik met hem sprak, stopte mijn hart voor een langere periode dan normaal. “

Gebeurt wel vaker

Giles, 28, werd kort daarna beoordeeld door een arts, die aangaf dat de duur van zijn hartslag niet zo ongebruikelijk was. Giles werd voor verdere evaluatie in het ziekenhuis gehouden, waar zijn hart weer een sprongetje maakte.

‘Hij zei dat het sommige mensen overkomt,’ zei Giles. ‘Om de een of andere reden duurde de mijne veel langer dan andere mensen. Ze besloten om me een nacht in het ziekenhuis te houden mij in de gaten te houden. Ze zeiden dat het ook een paar keer was gebeurd terwijl ik sliep. Ze denken dat er iets is gebeurd waarbij mijn hartslag kort stopte, waardoor ik flauwviel. “

Bekijk ook

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Poep! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met buren

KAK! UFC-ster Pimblett’s stinkende zaakje met de buren (video)

Hij belde aan om de situatie op te lossen

'Alles of niks! 'McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

‘Alles of niks! ‘McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

Je bent een kleine homo

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page