Tot pulp gemepte UFC'er: 'Gevecht werd te vroeg gestopt'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Tot pulp gemepte UFC’er: ‘Gevecht werd te vroeg gestopt’

Tot pulp gemepte UFC’er: ‘Gevecht werd te vroeg gestopt’

Kris Moutinho vindt zijn gevecht tegen Sean O’Malley ‘te vroeg gestopt’ werd afgelopen weekend op UFC 264. Moutinho verloor maar is er zeker van dat hij nog wel even door kon, ondanks de constante beuken in zijn gezicht.

,,Ik stond nog steeds, ik was nog steeds stoten aan het uitdelen, dus ja, ik ben een beetje overstuur”, zegt Moutinho die debuteerde bij de UFC tegen O’Malley. Moutinho heeft het gevoel dat zijn UFC-debuut tegen Sean O’Malley voortijdig werd stopgezet, waarbij ‘The Green Zombie’ de onderbreking door scheidsrechter Herb Dean in de derde ronde betwistte.

Wel of geen herkansing

Moutinho kreeg tijdens de wedstrijd flinke klappen, met nog maar 27 seconden op de klok, had de UFC-nieuwkomer het gevoel dat hij de ronde swingend had kunnen afsluiten, met zijn reputatie nog steeds intact. ,,Ik denk absoluut dat het te snel is gestopt, maar ik ga hier niet zitten en Herb Dean bashen omdat hij een geweldige kerel en een geweldige scheidsrechter lijkt”, zegt Moutinho.

De vechter had nog wel even door willen knokken tegen O’Malley; ,,Er waren nog 30 seconden over. Ik stond nog steeds, ik was nog steeds stoten aan het uitdelen, dus ja, ik ben een beetje overstuur. ” Moutinho bracht het gevecht naar O’Malley vanaf de openingsbel en voelt dat zijn niet-aflatende druk zeker zijn tol eiste van de cardio van zijn tegenstander.

De 28-jarige Moutinho zou natuurlijk graag een herkansing met O’Malley willen, maar begrijpt waarom deze terughoudend zou zijn om dat gevecht te accepteren.

Bekijk ook

‘Mike Tyson (55) vecht in februari tegen Logan Paul (26)’

Moet Mike Tyson dit nu echt wel willen?

Gökhan Saki! ‘Mijn vuisten zullen spreken’ (video)

Het gevecht tussen McSweeney en Saki wordt door experts aangemerkt als een van de meest spannendste van het evenement.

RINGS Beverwijk ondanks Glory uitverkocht! ‘Kickboks event populair’

Waardige vechters voor een Nederlandse titel

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page