STRAF: UFC-vechter Mike Perry mag voorlopig niet meer vechten
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / STRAF: UFC-vechter Mike Perry mag voorlopig niet meer vechten

STRAF: UFC-vechter Mike Perry mag voorlopig niet meer vechten

STRAF: UFC-vechter Mike Perry mag voorlopig niet meer vechten

De UFC heeft vrijdag een verklaring vrijgegeven naar aanleiding van het incident met weltergewicht Mike Perry. Deze sloeg een oude man knock-out.

Op woensdagavond werd er een video uitgebracht waarin Perry een oudere man in een bar sloeg, waar hij hem knock-out leek te slaan. Perry had ook woorden met zijn vriendin die hij ervan beschuldigde niet aan zijn kant te staan.

Zorgwekkend gedrag

Perry riep ook constant het woord ‘nigger’ en bleef schreeuwen naar klanten van de bar. De video was verontrustend en meteen riepen veel MMA-fans op tot het ontslag van de vechter. Ze vroegen zich ook af of de UFC al dan niet commentaar op de kwestie zou geven.

De UFC kwam met een verklaring. Deze zegt dat Perry geen vechtaanbiedingen zal krijgen totdat hij een behandeling heeft voltooid. “UFC is op de hoogte en verontrust door de video die gisteravond is uitgebracht over Mike Perry. Het gedrag van Perry weerspiegelt niet dat van onze organisatie.”

Alcoholmisbruik

Perry verontschuldigde zich voor zijn gedrag en erkende dat hij teleurgesteld was over zichzelf dat zijn acties mogelijk een slechte weerslag hebben gehad op UFC. Hij erkende verder dat hij meent dat hij een aantal problemen heeft die verband houden met alcoholmisbruik.

Hij heeft de UFC laten weten dat hij zich ertoe heeft verbonden heeft onmiddellijk professionele behandeling te zoeken. Op dit moment heeft UFC Perry laten weten dat hem geen gevecht meer wordt wordt aangeboden. Totdat hij een behandeling heeft voltooid.

Bekijk ook

UFC-ster McGregor! ‘Probleem is op te lossen’

De vechter heeft niet allen verstand van knokken

BREAKING! UFC’er Mike Perry tekent bij Bare Knuckle organisatie BKFC

Mike Perry, UFC-veteraan tekent een multi-fight contract bij BKFC

Rico streeft droom na! ‘Geen idee wanneer ik vecht’

Rico Verhoeven heeft een van de zwaarste gevechten uit zijn carrière achter de rug

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page