STRAF: UFC-vechter Mike Perry mag voorlopig niet meer vechten – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / STRAF: UFC-vechter Mike Perry mag voorlopig niet meer vechten

STRAF: UFC-vechter Mike Perry mag voorlopig niet meer vechten

STRAF: UFC-vechter Mike Perry mag voorlopig niet meer vechten

De UFC heeft vrijdag een verklaring vrijgegeven naar aanleiding van het incident met weltergewicht Mike Perry. Deze sloeg een oude man knock-out.

Op woensdagavond werd er een video uitgebracht waarin Perry een oudere man in een bar sloeg, waar hij hem knock-out leek te slaan. Perry had ook woorden met zijn vriendin die hij ervan beschuldigde niet aan zijn kant te staan.

Zorgwekkend gedrag

Perry riep ook constant het woord ‘nigger’ en bleef schreeuwen naar klanten van de bar. De video was verontrustend en meteen riepen veel MMA-fans op tot het ontslag van de vechter. Ze vroegen zich ook af of de UFC al dan niet commentaar op de kwestie zou geven.

De UFC kwam met een verklaring. Deze zegt dat Perry geen vechtaanbiedingen zal krijgen totdat hij een behandeling heeft voltooid. “UFC is op de hoogte en verontrust door de video die gisteravond is uitgebracht over Mike Perry. Het gedrag van Perry weerspiegelt niet dat van onze organisatie.”

Alcoholmisbruik

Perry verontschuldigde zich voor zijn gedrag en erkende dat hij teleurgesteld was over zichzelf dat zijn acties mogelijk een slechte weerslag hebben gehad op UFC. Hij erkende verder dat hij meent dat hij een aantal problemen heeft die verband houden met alcoholmisbruik.

Hij heeft de UFC laten weten dat hij zich ertoe heeft verbonden heeft onmiddellijk professionele behandeling te zoeken. Op dit moment heeft UFC Perry laten weten dat hem geen gevecht meer wordt wordt aangeboden. Totdat hij een behandeling heeft voltooid.

Bekijk ook

Verraadt van Macho Man Randy Savage Zorgde Voor carrière Switch Jerry Lawler

De spanning was echter zo hoog dat er niet langer genoeg ruimte meer was voor beiden

McGregor zegt zoontje (3) kind terug te slaan, boze reacties ouders

Conor McGregor ligt onder vuur door een video die hij online plaatste

🎥 MMA-debuut topbokser Claressa Shields op 10 juni

Shields topbokser en de regerend WBC en WBO licht middengewicht kampioen, is klaar voor haar eerste MMA-wedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page