'Sh*t!' Comeback UFC-ster McGregor uitgesteld tot 2023 MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Sh*t!' Comeback UFC-ster McGregor uitgesteld tot 2023

'Sh*t!' Comeback UFC-ster McGregor uitgesteld tot 2023

Conor McGregor heeft positieve trainingsbeelden op sociale media geplaatst terwijl hij herstelt van zijn gruwelijk gebroken been. Maar de UFC-legende zou nog ver verwijderd zijn van een comeback. De comeback van McGregor lijkt pas in 2023 plaats te vinden het herstel van zijn blessure een probleem lijkt op te leveren.

De voormalige UFC wereldkampioen Conor McGregor houdt zijn fans op de hoogte met trainingsbeelden terwijl hij zijn terugkeer naar volledige fitheid voortzet. Nadat hij zijn been had gebroken tijdens zijn derde wedstrijd met Dustin Poirier afgelopen zomer, werkte de Ier hard aan zijn herstel. Maar niet alles is wat het lijkt, en is de vooruitgang aanzienlijk vertraagd.

Nog niet compleet geheeld

De Britse krant The Mirror meldt dat er flink wat roet in het eten wordt gegooid voor de comeback van de Ier. Er was binnen de UFC korte hoop dat de Ier al in de late zomer of vroege herfst zou kunnen terugkeren, maar die hoop is vervlogen omdat de Ier moeite heeft om de volgende bocht te nemen in zijn herstel van een blessure (lees verder onder video).

McGregor genas aanvankelijk goed, zij het zelfs bijzonder snel, en had Chris Weidman overtroffen, die drie maanden eerder een bijna identieke blessure had opgelopen. Bronnen uit de Crumlin Boxing Club hebben aan Mirror Fighting verteld dat McGregor nog steeds ernstige tekenen van slijtage aan de blessure vertoonde.

Voorzichtig zijn

McGregor traint regelmatig bij de boksschool. De gerenommeerde MMA-journalist Ariel Helwani onthulde deze week ook op The MMA Hour dat de comeback van McGregor nu gepland is voor februari of maart van volgend jaar. ''Shit het ziet er niet naar uit dat hij in 2022 terugkomt."

Later voegde Helwani eraan toe: "Er is geen garantie dat hij morgen, volgende maand, de maand daarna terugkomt, en het laatste dat ik hoorde was begin 2023. Er is hier geen haast, want er zou geen haast moeten zijn omdat hij terugkomt van zo'n een gruwelijke en ernstige blessure.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws