Schikking rechtszaak: Anthony Johnson wil terug naar de UFC Nieuws
Nieuws

Schikking rechtszaak: Anthony Johnson wil terug naar de UFC

Schikking rechtszaak: Anthony Johnson wil terug naar de UFC
Schikking rechtszaak: Anthony Johnson wil terug naar de UFC

De rechtszaak wegens huiselijk tegen Anthony "Rumble" Johnson is gesloten.

De ex-UFC-ster heeft een deal gesloten met officieren van justitie en hoeft geen tijd meer achter de tralies door te brengen. Johnson werd op 6 mei in Palm Beach County, Florida gearresteerd nadat zijn vriendin tegen de politie had gezegd dat de voormalige vechter haar tijdens een ruzie had mishandeld.

Johnson verklaarde dat hij zijn vriendin had opgetild om haar naar een andere kamer te brengen omdat hij moe was van het ruzie maken, en nooit bedoeld heeft haar kwaad te doen. Johnson werd beschuldigd van huiselijk geweld en kreeg tot 1 jaar gevangenisstraf.

Cursus volgen

De advocaat van Johnson, Michael Walsh, zegt tegen TMZ Sports, dat Johnson deze maand een akkoord heeft bereikt met officieren van justitie om deel te nemen aan een woede beheersing programma. Zodra hij dat heeft gedaan, wordt de zaak afgerond.

ZIE OOK>> Rumble Johnson opgepakt voor huiselijk geweld

Johnson heeft tot 21 oktober de tijd heeft om de cursus te voltooien, hoewel hij een verlenging kon aanvragen. Johnson trok zich terug uit uit de UFC in 2017 met een 22-6 record. Er zijn geruchten dat Johnson in 2020 zou kunnen terugkeren naar de UFC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws