De fout in: UFC-vechter Anthony Johnson opnieuw gearresteerd Nieuws
Nieuws

De fout in: UFC-vechter Anthony Johnson opnieuw gearresteerd

De fout in: UFC-vechter Anthony Johnson opnieuw gearresteerd
De fout in: UFC-vechter Anthony Johnson opnieuw gearresteerd

Ex UFC-ster Anthony Johnson werd maandagnacht gearresteerd voor huiselijk geweld.

Het is niet de eerste keer dat Johnson wordt gearresteerd voor huiselijk geweld. Hij werd opgepakt voor een incident uit 2009 waarbij een ex-vriendin betrokken was.

De nieuws site TMZ Sports, meld dat het politie rapporten heeft ingezien die uitwijzen dat de vrouw van Johnson, de politie belde na een heftige ruzie. Toen de agenten ter plaatse kwamen werd Johnson gelijk in de boeien geslagen en ondervraagd.

Geen kwade bedoelingen

Johnson gaf toe dat hij de vrouw had vastgepakt en haar naar een andere ruimte in hun huis had begeleid. Hij zei dat het nooit de bedoeling was haar pijn te doen. Johnson beweerde dat hij het ruzie maken zat was en het zo wilde stoppen.

LEES OOK >> UFC vechter Rachel Ostovich bijna gewurgd door man

Johnson's vrouw beweerde dat ze was begonnen met het inpakken van de spullen van Johnson om hem het huis uit te gooien en haar toen met geweld in een wurgreep nam. De vrouw beweert dat zij bang was vanwege de lichaamsbouw en vechtsport achtergrond van Johnson.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws