Schande: brute 'backstage knokpartij' bij UFC Londen (video) Nieuws
Nieuws

Schande: brute 'backstage knokpartij' bij UFC Londen (video)

Schande: brute 'backstage knokpartij' bij UFC Londen (video)

Zaterdag avond vond in Londen het UFC event plaats, deze kreeg een bitter tintje doordat twee vechters elkaar backstage te lijf gingen.

Het was klaarblijkelijk niet genoeg voor Jorge Masvidal om de Engelsman Darren Till met een knock-out naar huis te sturen. Na zijn tweede ronde KO op Till in het hoofdtoernooi van UFC London, had Masdival een interview backstage in de O2 Arena toen hij collega UFC-weltergewicht Leon Edwards zag.

ZIE OOK: Darren Till bruut knock-out in Londen

Het is onduidelijk wat er precies toe leidde dat Masvidal zijn interview onderbrak om Edwards aan te vallen, maar er was gegarandeerd enige spanning tussen de twee vanwege hun hoge positie in de weltergewicht-ranglijst.

Onprofessioneel gedrag

De grote baas van de UFC was niet blij met de fiks knokpartij tussen Masdival en Edwards, dat het de sport geen goed doet mag duidelijk zijn.

"Het blijft jammer dat professionals zich buiten de ring niet blijken te kunnen gedragen. Het kan gezien worden als een schande voor de sport, " luidde dan ook het commentaar van diverse aanwezigen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws