Russische MMA-vechter probeerde expres coronavirus te krijgen Nieuws
Nieuws

Russische MMA-vechter probeerde expres coronavirus te krijgen

Russische MMA-vechter probeerde expres coronavirus te krijgen

Bellator MMA vechter Sergei Kharitonov heeft onthuld dat hij mensen in Moskou zocht die ziek leken omdat hij Covid-19 zelf wilde ervaren en herhaalde zijn standpunt dat koud water een remedie is tegen het virus.

'Ik geef zelfs eerlijk toe dat ik, toen ik in Moskou was, naar plaatsen ging waar mensen hoesten. Ik wilde dit coronavirus zelf proberen te krijgen, om te voelen hoe het is, en wat voor soort virus het is.

Ik ben niet bang voor corona

"Zelfs als iemand in de buurt hoest, ben ik hier niet bijzonder bang voor", vertelde hij zijn volgers op Instagram, waar hij ook clips heeft geplaatst waarin hij zijn verzet tegen verplichte vaccinaties benadrukte, naast illustraties van een man met een pistool tegen zijn hoofd.

Kharitonov heeft het gieten van koud water over het lichaam gepromoot als een manier om het dodelijke virus te voorkomen en plaatste foto's en video's van zichzelf in een ijskoude rivier terwijl hij trainde.

Sergei Kharitonov

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws