Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Rematch: ‘Jose Aldo accepteert uitdaging van Conor McGregor’

Rematch: ‘Jose Aldo accepteert uitdaging van Conor McGregor’

Met de winst van Jose Aldo tijdens UFC Fight Night 144 Fortaleza afgelopen weekend, liet de MMA-grootheid zien dat hij bij lange na nog niet uitgerangeerd is.

Aldo versloeg Renato Carneiro in de tweede ronde met een spervuur ​​van stoten. Het was een dominante overwinning voor Aldo die, sinds hij zijn vedergewicht titel verloor in 2015 zijn laatste gevechten won. Onmiddellijk na het gevecht melden de fans dat “The King of Brazil” terug is.

Aldo was enkele jaren de koning van zijn gewicht divisie bij de UFC, totdat hij werd onttroond door Conor McGregor. Op Twitter verklaarde McGregor dat hij graag zou willen vechten voor de fans in Brazilië. Hij verklaarde ook dat hij daar maar één gevecht voor in gedachten heeft, namelijk een rematch met Aldo.

Afspraak is afspraak

“Wat een geweldige sfeer bij UFC Brazil vanavond. Ik zou het leuk vinden om daar te vechten voor alle gepassioneerde Braziliaanse fans. Ik was zo dicht bij het veiligstellen van een gevecht in Rio vorig jaar. Het was in wezen een gemaakte afspraak. Misschien volgende keer. Ui Vai Morrer !!!! Ik ben er nog”, melde McGregor.

LEES OOK: Dubbelganger Conor McGregor gooit hoge ogen

Het duurde niet lang voordat Jose Aldo reageerde op McGregor en hij is meer dan gemotiveerd om weer met hem in de ring te stappen. Aldo wil ongetwijfeld graag het geheugen van zijn 13 seconden KO-verlies aan McGregor wissen. Het enige probleem dat in de weg zou kunnen staan, is dat McGregor niet langer vecht in de vedergewicht divisie, maar dat lijkt voor Aldo geen probleem.

Herkansing

“Voor mij zou het geweldig zijn,” zei Aldo. “Ik weet niet of dit gevecht in Rio zal zijn, maar als ik de kans heb op zwaarder gewicht te vechten, hoef ik niet te gaan afvallen, ik denk dat het een geweldige partij zou zijn, “zei Aldo.

“Ik denk dat we in het eerste gevecht niet in staat waren om mijn werk te laten zien. McGregor verraste mij met zijn stoot techniek, maar als ik nog een kans krijg, denk ik dat het verhaal anders zal zijn, “sloot Aldo af.

Bekijk ook

‘Ik ben klaar voor je’: Volgende gevecht Mike Tyson gelekt

Mike Tyson heeft de smaak van het boksen weer goed te pakken, na zijn wedstrijd ...

Muaythai dichterbij de Olympische spelen met deelname EU Games

De vechtsport Muaythai gaat een grote stap zetten richting de Olympische spelen. Met deelname aan ...

FIASCO: ‘MMA-vechters kunnen echt niet boksen’ (video)

UFC-veteraan John Moraga ging binnen 7 seconden neer, tegen Marc Castro op de undercard van ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page