PROBLEEM: Darren Till zegt af voor UFC 248 Nieuws
Nieuws

PROBLEEM: Darren Till zegt af voor UFC 248

PROBLEEM: Darren Till zegt af voor UFC 248
PROBLEEM: Darren Till zegt af voor UFC 248

UFC-president Dana White zegt dat Darren Till geblesseerd is en dat de UFC op zoek is naar een nieuwe tegenstander tegen Jared Cannonier voor UFC 248.

Till zou Robert Whittaker vervangen tegen Cannonier, echter is de UF opnieuw op zoek naar een nieuwe tegenstander voor Cannonier omdat Till geblesseerd is. Whittaker zegde af wegens privé omstandigheden.

Dana White zegt dat Darren Till een geblesseerde enkel heeft. UFC 248 ziet eruit als een stevig gevuld event, mede doordat de UFC deze week officieel aankondigde dat middengewicht kampioen Israel Adesanya het opneemt tegen Yoel Romero voor de titel in het hoofdevenement.

Moeilijk geval

De moet UFC opnieuw op zoek naar een tegenstander voor Cannonier. Dat wordt geen makkelijke taak, kijkend naar de UFC-ranglijst, is er niemand anders beschikbaar in de top-vijf voor Cannonier om tegen te vechten.

Als mogelijke tegenstander zou Kelvin Castellum in beeld kunnen komen. Lager gerangschikte vechters als Derek Brunson en Omari Akhmedov zouden ook een mogelijkheid kunnen zijn. Ook bestaat de mogelijkheid dat Cannonier helemaal niet in actie komt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws