Home / Nieuws / MMA NIEUWS / PROBLEEM: Darren Till zegt af voor UFC 248

PROBLEEM: Darren Till zegt af voor UFC 248

PROBLEEM: Darren Till zegt af voor UFC 248
Youtube

UFC-president Dana White zegt dat Darren Till geblesseerd is en dat de UFC op zoek is naar een nieuwe tegenstander tegen Jared Cannonier voor UFC 248.

Till zou Robert Whittaker vervangen tegen Cannonier, echter is de UF opnieuw op zoek naar een nieuwe tegenstander voor Cannonier omdat Till geblesseerd is. Whittaker zegde af wegens privé omstandigheden.

Dana White zegt dat Darren Till een geblesseerde enkel heeft. UFC 248 ziet eruit als een stevig gevuld event, mede doordat de UFC deze week officieel aankondigde dat middengewicht kampioen Israel Adesanya het opneemt tegen Yoel Romero voor de titel in het hoofdevenement.

Moeilijk geval

De moet UFC opnieuw op zoek naar een tegenstander voor Cannonier. Dat wordt geen makkelijke taak, kijkend naar de UFC-ranglijst, is er niemand anders beschikbaar in de top-vijf voor Cannonier om tegen te vechten.

Als mogelijke tegenstander zou Kelvin Castellum in beeld kunnen komen. Lager gerangschikte vechters als Derek Brunson en Omari Akhmedov zouden ook een mogelijkheid kunnen zijn. Ook bestaat de mogelijkheid dat Cannonier helemaal niet in actie komt.

Bekijk ook

Conor McGregor daagt vechter uit: Krijgt koekje van eigen deeg

Conor McGregor plaagde een potentieel gevecht

Knock-outs en diskwalificatie tijdens UFC event Rio Rancho

Een paar verrassende uitkomsten zaterdagnacht tijdens UFC on ESPN+ 25.

MMA-vechter op intensive care na vechtpartij met politie

De MMA-vechter ligt op de intensive care