Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Politie weigert MMA-vechters hotel te laten verlaten

Politie weigert MMA-vechters hotel te laten verlaten

FAME MMA 6 welke zaterdag 28 maart plaatsvond in Katowice, Polen verliep niet geheel zonder slag of stoot.

Het Sileziahotel waar de vechters zich bevonden werd enige tijd geblokkeerd door de Poolse politie, die weigerden de vechters en de organisatoren te laten vertrekken naar de event locatie. Rond 15:00 uur verschenen een groot aantal agenten die het hotel hermetisch afsloten.

Het beeld lange tijd spannend of het event wel door kon gaan, een bron meld onze redactie dat de reden in eerste instantie niet helemaal duidelijk was. Omdat het event achter gesloten deuren en zonder publiek zou plaatsvinden, werd er extra gecondoleerd of de vechters niet ziek waren.

Even spannend

FAME MMA mede-eigenaar Krzysztof Rozpara melde; ‘Het is moeilijk te zeggen of we in de problemen zitten of zo dadelijk. De situatie is erg dynamisch. We hebben zoveel politie in het hotel dat ik de laatste keer dat ik dit zag was tijdens demonstraties met het ineenstorten van vorige regering. “

De geplande start van het gala was zaterdag om 20.00 uur. Na een lang oponthoud mochten de vechters dan toch het hotel verlaten en kon het event een aanvang vinden. FAME MMA 6 was voorlopig het enige Europese MMA event wat doorgang mocht vinden onder strenge eisen en maatregelen. Voor de uitslagen van FAME MMA 6 klik hier.

Bekijk ook

BRUTE RUS: ‘Ik maak een snel einde aan Alistair Overeem’

Alexander Volkov zegt niet te verwachten dat zijn gevecht met Alistair Overeem 6 februari niet lang zal duren. Sterker nog de Rus zegt geen vijf rondes nodig te hebben om de Nederlander te verslaan.

Kans op doodstraf voor moordende MMA-vechter groot

Cedric Marks staat terecht voor de moord op zijn ex-vriendin en haar vriend. Marks vermoorde ...

‘Conor zal compleet verpletterd worden door Khabib’

Javier Mendez, de hoofdtrainer achter UFC-ster Khabib Nurmagomedov. Zegt dat Conor McGregor zou worden verpletterd ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page