Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Politie weigert MMA-vechters hotel te laten verlaten

Politie weigert MMA-vechters hotel te laten verlaten

FAME MMA 6 welke zaterdag 28 maart plaatsvond in Katowice, Polen verliep niet geheel zonder slag of stoot.

Het Sileziahotel waar de vechters zich bevonden werd enige tijd geblokkeerd door de Poolse politie, die weigerden de vechters en de organisatoren te laten vertrekken naar de event locatie. Rond 15:00 uur verschenen een groot aantal agenten die het hotel hermetisch afsloten.

Het beeld lange tijd spannend of het event wel door kon gaan, een bron meld onze redactie dat de reden in eerste instantie niet helemaal duidelijk was. Omdat het event achter gesloten deuren en zonder publiek zou plaatsvinden, werd er extra gecondoleerd of de vechters niet ziek waren.

Even spannend

FAME MMA mede-eigenaar Krzysztof Rozpara melde; ‘Het is moeilijk te zeggen of we in de problemen zitten of zo dadelijk. De situatie is erg dynamisch. We hebben zoveel politie in het hotel dat ik de laatste keer dat ik dit zag was tijdens demonstraties met het ineenstorten van vorige regering. “

De geplande start van het gala was zaterdag om 20.00 uur. Na een lang oponthoud mochten de vechters dan toch het hotel verlaten en kon het event een aanvang vinden. FAME MMA 6 was voorlopig het enige Europese MMA event wat doorgang mocht vinden onder strenge eisen en maatregelen. Voor de uitslagen van FAME MMA 6 klik hier.

Bekijk ook

DOPINGONDERZOEK: WBC Bokskampioen krijgt wereldtitel terug

Franchon Crews Dazurn (rechts) Franchon Crews Dazurn is in ere hersteld als WBC-kampioen. Op 10 ...

GLORY KICKBOXING NIEUWS: Terugkeer Badr Hari in oktober

GLORY Kickboxing legde naar aanleiding van de coronapandemie haar events stil. Badr Hari tegen Benny ...

Mike Tyson gebruikt steroïden voor zijn comeback training

Russische MMA-vechter Sergei Kharitov zegt dat de ongelooflijke lichaamsbouw van Mike Tyson komt door het ...