PECH! UFC wijzigt Fight Night kaart voor aankomend weekend
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / PECH! UFC wijzigt Fight Night kaart voor aankomend weekend

PECH! UFC wijzigt Fight Night kaart voor aankomend weekend

De UFC heeft verschillende wijzigingen moeten aanbrengen in haar Fight Night-kaart voor zaterdag in Las Vegas. Het geplande co-main event met de zwaargewichten Shamil Abdurakhimov en Chris Daukaus is afgelast vanwege COVID-19 in het team van Abdurakhimov.

Bovendien werd een gevecht in het weltergewicht tussen Mounir Lazzez en Niklas Stolze gewijzigd omdat Lazzez visumproblemen had, aldus de UFC. Jared Gooden zal nu tussenbeide komen en Stolze bestrijden. Deze veranderingen komen nadat een gevecht tussen fan-favoriete middengewicht Sam Alvey en Roman Kopylov van het zaterdagprogramma werd geschrapt vanwege visumproblemen voor Kopylov.

Veranderingen

De UFC zei dinsdag dat Abdurakhimov, de nummer 10 zwaargewicht in de ESPN-ranglijst, nu Daukaus zal ontmoeten tijdens UFC 266 op 25 september in Las Vegas.

Het nieuwe co-main event van UFC Fight Night zaterdag zal een bantamgewicht wedstrijd zijn tussen Kyung Ho Kang en Rani Yahya, volgens UFC.com. Het event zal blijven worden aangevoerd door een middengewicht gevecht tussen Uriah Hall en Sean Strickland.

Bekijk ook

‘1e KO winst!’ Vechter compleet uit zijn dak na overwinning

Gracie liet een vlaag van stoten los

UFC is terug! TV Gids; Smith vs. Spann live kijken vannacht

Topgevechten die je niet mag missen. En je hoeft niet vroeg op!

Makkie! Glory knokker sloopt rivaal in MMA-debuut (video)

Asa Ten Pow, Glory kickbokser maakte afgelopen nacht zijn MMA-debuut

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page