Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ONE Championship: Conor McGregor krijgt nooit een contract

ONE Championship: Conor McGregor krijgt nooit een contract

ONE Championship: Conor McGregor krijgt nooit een contract

De grootste vechtsport organisatie ter wereld ONE Championship maakt haar eerste stappen op de Amerikaanse markt in 2020.

Met hun partnerschap met Turner Entertainment vindt de organisatie dat ze naar de Noord-Amerikaanse markt kunnen verhuizen. Ook is ONE er van overtuigd dat hun schone versie van MMA en kickboksen de Amerikaanse fans voor zich zal winnen.

Bronnen melden onze redactie dat tegen het einde van volgend jaar One Championship een evenement in New York wil houden. Locatie vanzelfsprekend Madison Square Garden, geen betere plek om het debuut in de USA te maken.

Wij pakken de USA

Volgens de South China Morning Post denkt ONE dat ze een schonere versie van MMA brengen dan wat fans onlangs hebben gezien van de UFC. Chief Venture Development Officer Hari Vijayarajan ONE zei: “Als je kijkt naar de gegevens en de kansen die voor ons liggen op deze markt, is het de meest volwassen sportmarkt ter wereld, alleen al qua promotie en marketing, we gaan er hard in. “

Voormalig UFC en Strikeforce bantamgewicht kampioen Miesha Tate was met Vijayarajan op een tech-conferentie in Hong Kong, waar ze het thema aanhaakte om schonere MMA naar Noord-Amerika te brengen. “Ik denk dat er een publiek is dat verloren is gegaan en uitgeschakeld door de capriolen van anderen, waaronder ikzelf,” zei Tate.

Het draait om respect

De capriolen waar Tate en Vijayarajan naar verwijzen zijn incidenten zoals die waarmee Conor McGregor is geassocieerd, zoals zijn busaanval op UFC 223 en de nasleep van UFC 229. “Een persoon die we nooit zullen ondertekenen is Conor McGregor”, zei Vijayarajan.

De normen en waarden bij ONE liggen hoog, trash talk, vechters die elkaar uitdagen op social media en vechtpartijtjes achter de coulissen is een ‘no go’ bij ONE. Het gaat om respect naar elkaar en dat staat hoog in het vaandel van de Aziatische organisatie.

Bekijk ook

MMA-vechter verliest vinger: Gaat toch gevecht aan

De Kroatische MMA-vechter Zoran Djodj verloor afgelopen weekend zijn pink door een oogstmachine, toch staat hij binnenkort in de kooi om te vechten.

Titelgevecht Nederlandse UFC-vechter De Randamie in gevaar?

Als het aan UFC-vechter Aspen Ladd ligt dan wordt de uitslag van haar verloren partij tegen de Nederlandse Germaine de Randamie teniet gedaan.

Nederlandse Mellony Geugjes wint MMA-partij tegen Russin

De Nederlandse Mellony Geugjes stond zaterdag 12 oktober tegenover de Russische Viktoria Sklyarova op European Beatdown 7.