🎥 ONE A NEW BREED 2: 16-jarige scoort brute knock-out – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 🎥 ONE A NEW BREED 2: 16-jarige scoort brute knock-out

🎥 ONE A NEW BREED 2: 16-jarige scoort brute knock-out

Tijdens het ONE Championship A New Breed 2 event op vrijdag welke gehouden werd in Bangkok, Thailand scoorde een 16-jarige vechter een KO winst.

ONE Championship, A New Breed II, werd vrijdag uitgezonden. Het vooraf opgenomen event is het tweede evenement van de maand voor de organisatie. De 16-jarige Supergirl Jaroonsak Muaythai, maakte haar debuut tegen Milagros Lopez.

De wedstrijd die voor 3 rondes was ingesteld kwam echter niet verder dan de 1 minuut van de eerste ronde. Supergirl kreeg Lopez knock-out. Hiermee is zij de jongste kickboksers bij ONE die op deze manier een winst boekt.

Nederlanders

Afgelopen week werd bekend dat vanaf oktober One weer met zogenaamde “Global Fighters” van start gaat. Waaronder een aantal Nederlanders. Eén gevecht is al aangekondigd die tussen Reinier de Ridder en Aung La N`Sang.

De Ridder daagt H’Sang uit voer diens titel. In de tussentijd viel er dus een mooie knock-out gescoord door een jong talent waar we nog veel van gaan horen.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page