ONDERSCHAT: Belgische MMA-vechter Cindy Dandois uitgedaagd Nieuws
Nieuws

ONDERSCHAT: Belgische MMA-vechter Cindy Dandois uitgedaagd

ONDERSCHAT: Belgische MMA-vechter Cindy Dandois uitgedaagd

Dandois (16-5-0) vecht al meer dan tien jaar als een professional en bezit overwinningen op een aantal zeer opmerkelijke namen, waaronder Marloes Coenen, Megan Anderson, Jorina Baars, King Reina, Daria Ibragimova en nog veel meer. In het dagelijks leven lerares, heeft Dandois gevochten voor de UFC, Bellator MMA, RIZIN FF en Invicta FC.

Nu wordt zij uitgedaagd door ongeslagen vedergewicht Liv Parker. Parker (4-0-0) is een van de grootste talenten die afgelopen jaren de 145-pond vrouwen divisie binnenstapte. Na ongeslagen te zijn geweest als amateur, werd Parker prof in 2019. Parker plaatste een aantal berichten op social media waarin ze interesse toonde in een mogelijk gevecht tegen Dandois.

Roepende in de woestijn

Ook Dandois doet regelmatig oproepen aan grote vechtsport organisaties om haar te matchen tegen diverse tegenstanders. Toch lijkt de animo hiervoor niet groot en lijkt de Belgische onderschat te worden. Parker richtte haar bericht aan Invicta FC waar Dandois successen boekte en onder andere de boomlange Megan Anderson versloeg die huidig bij de UFC vecht.

"Kunnen wij dit laten gebeuren in maart of april? Cindy ben je nog steeds klaar om te vechten en voor een stukje taart? "Bericht Parker. Of Dandois op de uitdaging in zal gaan is niet bekend. Wel twitterde de blondine eind vorig jaar dat zij verwacht dat 2020 haar veel zal brengen, waaronder een aantal gevechten.

ONDERSCHAT: Belgische MMA-vechter Cindy Dandois uitgedaagd
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws