Ondanks verlies toch titelkans top UFC-vechter Nieuws
Nieuws

Ondanks verlies toch titelkans top UFC-vechter

Ondanks verlies toch titelkans top UFC-vechter
Ondanks verlies toch titelkans top UFC-vechter

Jose Aldo behaalde de overwinning niet op UFC 245, maar zijn optreden kan hem toch een titelkans opleveren tegen Henry Cejudo.

Aldo is een voormalige UFC vedergewicht kampioen met een indrukwekkend record van (28-6 MMA, 10-5 UFC). En ondanks zijn recente verlies is UFC baas Dana White bereidt hem een kans op een titelgevecht te even tegen Henry Cejudo.

Zijn gevecht op bantamgewicht tegen Marlon Moraes wat een debuut was voor Aldo was niet succesvol. De vechter moest extreem afvallen om het gewicht überhaupt te halen. Er werd al getwijfeld aan de gewichtwisseling en of Aldo wel genoeg kracht over zou houden om te vechten.

Laat het gebeuren

De uitslag was dan voor veel fans geen verrassing, na het gevecht ontving White een sms bericht van Aldo, waarin hij de UFC president vroeg om een gevecht tegen Cejudo. Normaliter moet de eerst gerangschikte de kampioen uitdagen, maar White is bereid om het te laten gebeuren.

"Als Cejudo tegen Jose Aldo wil dan doen we dat. Ik vindt dat Jose Aldo het gevecht heeft gewonnen tegen Moraes. Het grootste deel van de zaal dacht dat hij had gewonnen. Als Cejudo tegen Aldo wil, kunnen we het doen. Ik heb er geen probleem mee. Ik weet zeker dat mensen het zouden willen zien,"zegt White.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws