NIET SLIM: MMA-vechters gym uitgezet door politie Nieuws
Nieuws

NIET SLIM: MMA-vechters gym uitgezet door politie

NIET SLIM: MMA-vechters gym uitgezet door politie
NIET SLIM: MMA-vechters gym uitgezet door politie

Ondanks de coronavirus maatregelen neemt niet iedereen de rest van de situatie serieus.

Gordon schat dat er ongeveer tien mensen in de sportschool waren, waaronder de Nederlandse coach Henry Hooft en vechters Michael Johnson, Aung La N Sang. en Martin Nguyen. Echter heeft de gouverneur van Florida Ronald DeSantis alle sportscholen en restaurants gesloten, dus mochten de vechters niet in de gym aanwezig zijn.

Eruit en snel

"Ik kwam vanmorgen langs om wat pads training te doen en de politie kwamen binnen, zoals drie hetero state troopers uit Fort Lauderdale", zei Gordon tegen Alexander K. Lee van MMA Fighting. 'Ze zagen eruit als state troopers, ze zaten op motoren en zo, en ze zeiden dat we moesten vertrekken. " De Politie verklaarde het niet echt slim te vinden dat de vechters aan het trainen waren.

Ze hadden zoiets van: ‘Dit is een nationale noodsituatie, je kunt absoluut worden gearresteerd. Ze dwongen ons te vertrekken en het gebouw wordt ook gedeeld met een trainingscentrum voor de NFL en de NFL-man had zoiets van: 'We worden niet afgesloten tenzij de NFL zegt dat we zijn gesloten De politie zei: 'Nee , je moet nu vertrekken. Dus vertrokken ze ook."

Dan maar buiten

'We zijn net naar een plaatselijk park geweest, om p de pads te trainen, een paar sprints te doen, we deden wat we konden, maar je weet dat het natuurlijk niet hetzelfde is als in de sportschool zijn. Onze training is op zijn zachtst gezegd gecompromitteerd. ”.

"Het lijkt mij dat het alleen maar erger wordt. New York, Californië, de hele staat werd op slot gezet. Ik zou daar in mei moeten vechten en ik weet dat mijn tegenstander in Californië woont, dus hoe moet hij trainen? Je kunt niet verwachten dat jongens wekenlang op slot gaan en dan vechten, het is gewoon niet eerlijk. "

Kritiek

"Veel mensen bekritiseren de UFC, zoals:‘ Oh, we mogen geen mensen in gevaar brengen. Maar we moeten betaald krijgen. We moeten vechten om de kost te verdienen, dus ik hoop echt dat ik op 16 mei ga vechten, dus ik doe wat ik kan om te vechten. Ik juich Dana White en de UFC toe omdat ze er alles aan hebben gedaan om deze gevechten te laten plaatsvinden, maar uiteindelijk kan de regering ons ervan weerhouden dat te doen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws