Nieren naar de klote: Bekende MMA-vechter stort in (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Nieren naar de klote: Bekende MMA-vechter stort in (video)

Nieren naar de klote: Bekende MMA-vechter stort in (video)

Nieren naar de klote MMA-vechter bobby green stort in (video)

Bobby Green stortte in op de UFC 258 wegingen gisteren. Zijn gevecht van vanavond tegen Jim Miller is uit het evenement geschrapt. Het afvallen voor de wedstrijd lijkt de vechter fataal te zijn geworden.

Bobby Green haalde wel zijn wedstrijd gewicht voor zijn gevecht met Jim Miller. Maar de weg ernaar toe lijkt een ware strijd te zijn geweest. Die zijn tol eist en nu is hun gevecht afgelast.

Green was de laatste vechter die vrijdagochtend woog bij de UFC Apex in Las Vegas en bereikte de lichtgewicht limiet van 156 pond. Hij liep naar de weegschaal en stapte zonder hulp op.

Uitgedroogd

Toen het ongeveer 25 minuten later tijd was voor de staredowns. Deden Green en Miller niet mee. UFC-president Dana White legde uit waarom tijdens zijn scrum met verslaggevers.,,Bobby Green is daar gewoon ingestort”, zei White. ,,Dokters kijken naar hem. Ze proberen hem nu te rehydrateren. “

Uit de trieste boodschap van White blijkt dat Green totaal moet zijn uitgedroogd. Uit een video waar in Green zijn verhaal doet zegt ij dat zijn nieren naar ‘de kloten’ zijn. Vaak gaan vechters over tot extreme middelen om hun gewicht te halen. Hete baden, sauna’s en dik verpakt in plastic zijn daar voorbeelden van.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: ‘Daar wordt hij hard van’

De praktijken van Fabia zijn een van de vreemdste verhalen in MMA van de afgelopen maanden.

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page