Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Nieren naar de klote: Bekende MMA-vechter stort in (video)

Nieren naar de klote: Bekende MMA-vechter stort in (video)

Nieren naar de klote MMA-vechter bobby green stort in (video)

Bobby Green stortte in op de UFC 258 wegingen gisteren. Zijn gevecht van vanavond tegen Jim Miller is uit het evenement geschrapt. Het afvallen voor de wedstrijd lijkt de vechter fataal te zijn geworden.

Bobby Green haalde wel zijn wedstrijd gewicht voor zijn gevecht met Jim Miller. Maar de weg ernaar toe lijkt een ware strijd te zijn geweest. Die zijn tol eist en nu is hun gevecht afgelast.

Green was de laatste vechter die vrijdagochtend woog bij de UFC Apex in Las Vegas en bereikte de lichtgewicht limiet van 156 pond. Hij liep naar de weegschaal en stapte zonder hulp op.

Uitgedroogd

Toen het ongeveer 25 minuten later tijd was voor de staredowns. Deden Green en Miller niet mee. UFC-president Dana White legde uit waarom tijdens zijn scrum met verslaggevers.,,Bobby Green is daar gewoon ingestort”, zei White. ,,Dokters kijken naar hem. Ze proberen hem nu te rehydrateren. “

Uit de trieste boodschap van White blijkt dat Green totaal moet zijn uitgedroogd. Uit een video waar in Green zijn verhaal doet zegt ij dat zijn nieren naar ‘de kloten’ zijn. Vaak gaan vechters over tot extreme middelen om hun gewicht te halen. Hete baden, sauna’s en dik verpakt in plastic zijn daar voorbeelden van.

๐Ÿ”ฝ ZIE OOK ๐Ÿ”ฝ

Bekijk ook

MMA-kampioen gooit 1 miljoen op tafel voor gevecht met UFC’s McGregor

Patricio Friere, Bellator MMA-kampioen deed een uitdaging van $ 1.000.000 tegen UFC-baas Dana White en ...

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun ยฃ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

Tekst kopiรซren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page