Neef UFC kampioen Khabib wurgt tegenstander en zet bizar record (video)
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Neef UFC kampioen Khabib wurgt tegenstander en zet bizar record (video)

Neef UFC kampioen Khabib wurgt tegenstander en zet bizar record (video)

Umar Nurmagomedov maakte gisterenbehoorlijk een goede indruk tijdens zijn debuut op UFC Fight Island 8. De neef van Khabib Nurmagomedov nam het op tegen Sergey Morozov uit Kazachstan. Die in slaap werd gebracht door de Nurmagomedov telg.

De appel valt niet van de book in de familie van de UFC kampioen Khabib Nurmagomedov. Niet alleen lijkt Umar bijna als twee druppels water op zijn beroemde neef. Ook diens vechtstijl lijkt hij te beheersen.

In Abu Dhabi liet Umar zien dat de voormalige M-1 Global-kampioen Morozov geen antwoord had op de grondtechniek van Umar. Deze nam Morozov in een flinke wurg greep (rear naked choke).

Bizar record

Hoewel Morozov zich probeerde te verdedigen, viel hij al snel in slaap. De scheidsrechter stopte het gevecht en Nurmagomedov nam zijn dertiende professionele overwinning mee naar huis. 

De overwinning van Umar komt precies negen jaar op de dag van Khabib’s eigen UFC-debuut, die hij ook won met een rear naked choke. Een bizar record maar mooi gebaar naar zijn neef.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page