Nederland vormt nationale MMA-federatie onder IMMAF MMA Nieuws
MMA Nieuws

Nederland vormt nationale MMA-federatie onder IMMAF

Nederland vormt nationale MMA-federatie onder IMMAF
Nederland vormt nationale MMA-federatie onder IMMAF

De nieuwe Mixed Martial Arts Association Nederland (MMAAN) heeft het lidmaatschap gekregen van de International Mixed Martial Arts Federation (IMMAF).

Onder voorzitterschap van Mischa Van Der Meer heeft de MMAAN al technische kerncommissies opgericht. Die belast zijn met de ontwikkeling van de sport van MMA en het bestuur ervan in Nederland. Met name de onlangs aangestelde directeur van de raad, Rodney Van Der Vlugt.

Erfgoed in het vechten

Deze leidt de Commissie voor de ontwikkeling van MMA-coaching en training. Van Der Vlugt is een IMMAF-gecertificeerde coach en sportschool eigenaar. Met een bruine band in Braziliaans jiu jitsu onder Carlson Gracie.

Nederland heeft een enorm erfgoed op het gebied van vechtsporten als een van 's werelds belangrijkste broeinesten voor kickboksen. Hoewel MMA een vrij nieuwe maar groeiende sport in het land is. Zet MMAAN zich in om legitieme grondslagen te implementeren voor haar bestuur en ontwikkeling.

Samenwerkingen

“MMA begint grip te krijgen maar mist structuur. Vandaar mijn aanvraag om een ​​nationale federatie onder IMMAF in Nederland te starten. Evenementen moeten correct worden gestructureerd, en coaches hebben universele processen en de tools nodig om hun studenten les te geven. "

"Onze eerste stap is het aangaan van relaties met alle Nederlandse MMA-clubs. Om onze visie op goed bestuur openlijk met alle betrokkenen te delen en te bespreken, ”aldus Van Der Vlugt.

Erg populair

“Met Nederland bekend als broeinest voor vechtsport talent in Europa. Is IMMAF verheugd om de oprichting van een nationale federatie in Nederland te zien. Om de ontwikkeling van de MMA sport van veilig te stellen terwijl deze in populariteit blijft groeien in het land. "

Verwacht kan worden dat de deelname van het land aan IMMAF-kampioenschappen een andere dimensie toevoegt aan het opvallende aspect van het spel. En een aantal interessante uitdagingen biedt voor de huidige dominantie van het worstelen in onze divisies,'' zegt President Kerrith Brown.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws