Nate Diaz: 'Ik vecht nooit meer tegen Conor McGregor' Nieuws
Nieuws

Nate Diaz: 'Ik vecht nooit meer tegen Conor McGregor'

Nate Diaz: 'Ik vecht nooit meer tegen Conor McGregor'
Nate Diaz: 'Ik vecht nooit meer tegen Conor McGregor'

Tijdens een interview met Ariel Helwani van ESPN, sprak Diaz over een mogelijk trilogie gevecht met McGregor.

Het was voor het eerst sinds lange tijd dat Diaz een interview gaf en zei hij dat hij niet langer geïnteresseerd was in een gevecht met McGregor omdat hij alleen op winnaars is gericht.

Geen rematch

Nate Diaz versloeg befaamd Conor McGregor bij UFC 196 in een gevecht dat plaatsvond in de weltergewicht divisie. Zijn populariteit schoot omhoog na de overwinning. De twee zouden later in 2016 een rematch krijgen bij UFC 202, waar McGregor won. Tijdens zijn interview met Helwani zei Diaz dat hij niet zegt dat hij het tweede gevecht won, maar hij verloor het zeker niet.

Diaz sprak over de mogelijkheid om terug te gaan naar de lichtgewicht divisie, dit zal hij niet doen omdat hij denkt dat hij alle topvechters in de divisie heeft verslagen. Nu Nate Diaz afscheid heeft genomen van de lichtgewicht divisie, lijkt hij gefocust op het krijgen van de topgevechten en de meest opwindende matchups in de weltergewicht divisie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws