MMA-vechter verliest vinger: Gaat toch gevecht aan Nieuws
Nieuws

MMA-vechter verliest vinger: Gaat toch gevecht aan

MMA-vechter verliest vinger: Gaat toch gevecht aan
MMA-vechter verliest vinger: Gaat toch gevecht aan

De Kroatische MMA-vechter Zoran Djodj verloor afgelopen weekend zijn pink door een oogstmachine, toch staat hij binnenkort in de kooi om te vechten.

Volgens The Sun was de Kroaat aan het werk op de boerderij toen zijn vinger in de Oogstmachine terecht kwam. Toch laat het bizarre voorval hem niet tegen houden om tegen Tarhan "The Hulk" Ibragimov op 19 oktober de MMA-kooi in te gaan.

Compleet afgerukt

Djodj vecht voor de MMA-organisatie SBC en heeft een record van 11 overwinningen, 13 verliezen en een gelijkspel in 25 gevechten. Lokale media melden dat hij had geprobeerd de machine uit te zetten toen zijn hand naar binnen werd getrokken.

Nadat hij zijn werk had voltooid in een geïmproviseerd verband, ging hij naar het ziekenhuis. Maar ze konden het niet aan elkaar naaien, omdat de machine zijn pink volledig had losgemaakt. In plaats daarvan werd zijn wond gehecht en zal hij een stuk van zijn vinger moeten missen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws