Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter Tomas Penz gezocht voor poging tot moord

MMA-vechter Tomas Penz gezocht voor poging tot moord

MMA-vechter gezocht voor poging tot moord

De bekende MMA-vechter Tomas Penz (34) wordt gezocht door de Tsjechische politie.

De zoektocht naar Penz is gestart na een geweldsincident eerder deze week op 14 april. Penz wordt gezocht voor zware mishandeling en poging tot moord op zijn vriendin, een voormalig porno actrice.

Naar verluidt heeft Penz een zeer controversiële reputatie. “Steroïden en medicijnen gebruik, extreme uitspattingen en woede aanvallen zijn zaken die met hem in verband worden gebracht.

Hevig bloedend

Een getuige meld dat er hulp geroep kwam uit de woning van Penz zijn vriendin. Toen de politie arriveerde, sprong de aanvaller (naar verluidt Penz) uit het raam. In de woning werd zijn vriendin zwaar bloedend gevonden.

Penz is momenteel op de vlucht en wordt door de politie bestempeld als gevaarlijk. Penz heeft een flinke vechtsport carrière in MMA (Mixed Martial Arts). Hij vocht 24 wedstrijden. Maar zijn reputatie is zeer controversieel.

Bekijk ook

Video: Jorge Masvidal vs. Nate Diaz UFC 244 persconferentie

Afgelopen nacht hield de UFC haar persconferentie voor het UFC 244 event met in de hoofdrollen Nate diaz en Jorge Masvidal.

UFC Dana White: Daniel Cormier vs. Stipe Miocic 3 op komst

UFC-president Dana White heeft bevestigd dat voormalig wereldkampioen Daniel Cormier nog minstens één keer zijn opwachting zal maken.

Hesdy Gerges: ‘Als ik dit gevecht verlies stop ik met MMA’

Voormalig top kickbokser Hesdy Gerges staat voor zijn tweede MMA-wedstrijd bij Bellator