Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter tijdens debuut in ‘slaap gewiegd’ door tegenstander (video)

MMA-vechter tijdens debuut in ‘slaap gewiegd’ door tegenstander (video)

Tomáš Deák had gisteren niet het debuut wat hij voor ogen had. De Slowaakse MMA-vechter verliet na zijn nederlaag op ACA 114 in Lodz Polen teleurgesteld de kooi.

De Slowaakse MMA-vechter Tomáš Deák schreef zich in bij de Russische organisatie ACA met zijn vizier op de titel. In de eerste test wachtte Mikael Silander op hem. Deze stapte in als late vervanger om de oorspronkelijke tegenstander Vazhu Tsipaturi te vervangen. Tsipaturi kon door het coronavirus niet meedoen.

En slapen maar

Deák moest zijn stijl en training slechts twee weken voor de wedstrijd aanpassen. Omdat hij zich aan het voorbereiden was op Tsipaturi. Toch kwam hij tekort tegen Silander. Deze nam Deák in een ijzeren grip waar de Slowaak niet meer uit kwam.

Hoewel Deák zelfverzekerd het gevecht aanging, eindigde de wedstrijd precies in de eerste ronde. Deák’s handen sloten de guillotine choke perfect af. En het was alsof Deák de Slowaak langzaam in slaap wiegde.

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page