Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter Reinier de Ridder: Kans op ONE Championship titel

MMA-vechter Reinier de Ridder: Kans op ONE Championship titel

MMA-vechter Reinier de Ridder: Kans op ONE Championship titel

Als het aan ONE Championship ligt krijgt de Nederlandse MMA-vechter Reinier de Ridder binnen afzienbare tijd een kans op de wereldtitel.

Afgelopen weekend versloeg De Ridder Gilberto “Giba” Galvao met een overweldigend resultaat. De middengewicht wereldtitel ligt klaar voor De Ridder als hij Vitaly Bigdash zou verslaan, die meer dan waarschijnlijk zijn volgende tegenstander zal zijn.

De Russische krachtpatser kan de ongeslagen 28-jarige Nederlander waar voor zijn geld geven als het op krachtmeting aankomt, Bigdash heeft de opvallende kracht om De Ridder als nooit tevoren te testen. Als De Ridder geen ONE middengewicht Wereld titel kans heeft verdiend met zijn knock-out overwinning op Gilberto “Giba” Galvao, dan is hij niet ver weg.

Waar voor zijn geld

Een manier waarop hij bijna zeker zou zijn van een kans op de hoofdprijs van zijn divisie zou een andere grote winst zijn. Een overwinning op Vitaly Bigdash zou het werk doen. De Russische krachtpatser kan de ongeslagen 28-jarige waar voor zijn geld geven, hij heeft de opvallende kracht om De Ridder als nooit tevoren uit te testen.

ZIE OOK>> Reinier de Ridder pakt tweede winst bij ONE Championship

Bigdash is de voormalige topper van de divisie en lonkt ook nog een keer naar het goud, dus deze wedstrijd zou als een eliminator voor de wereldtitel kunnen dienen. Het is nog even afwachten op de aankondiging van het gevecht maar dat deze er komt is welhaast zeker.

Bekijk ook

MMA-gevecht bokskampioen Tyson Fury: Tegenstander meld zich

Meervoudig bokskampioen Tyson Fury beweerd een MMA-gevecht aan te willen gaan bij de UFC, er ...

UFC-vechter wil wraak gevecht voor verslagen broer (video)

Wat gebeurt er als er twee broers bij een vechtsport organisatie in de ring staan ...

Conor McGregor gaat op ‘The Joker’ toer in reclame video

De bliksem carrière van de Ier door het vechtsportlandschap sinds zijn UFC-debuut in 2013, heeft ...