Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter Reinier de Ridder: Kans op ONE Championship titel

MMA-vechter Reinier de Ridder: Kans op ONE Championship titel

MMA-vechter Reinier de Ridder: Kans op ONE Championship titel

Als het aan ONE Championship ligt krijgt de Nederlandse MMA-vechter Reinier de Ridder binnen afzienbare tijd een kans op de wereldtitel.

Afgelopen weekend versloeg De Ridder Gilberto “Giba” Galvao met een overweldigend resultaat. De middengewicht wereldtitel ligt klaar voor De Ridder als hij Vitaly Bigdash zou verslaan, die meer dan waarschijnlijk zijn volgende tegenstander zal zijn.

De Russische krachtpatser kan de ongeslagen 28-jarige Nederlander waar voor zijn geld geven als het op krachtmeting aankomt, Bigdash heeft de opvallende kracht om De Ridder als nooit tevoren te testen. Als De Ridder geen ONE middengewicht Wereld titel kans heeft verdiend met zijn knock-out overwinning op Gilberto “Giba” Galvao, dan is hij niet ver weg.

Waar voor zijn geld

Een manier waarop hij bijna zeker zou zijn van een kans op de hoofdprijs van zijn divisie zou een andere grote winst zijn. Een overwinning op Vitaly Bigdash zou het werk doen. De Russische krachtpatser kan de ongeslagen 28-jarige waar voor zijn geld geven, hij heeft de opvallende kracht om De Ridder als nooit tevoren uit te testen.

ZIE OOK>> Reinier de Ridder pakt tweede winst bij ONE Championship

Bigdash is de voormalige topper van de divisie en lonkt ook nog een keer naar het goud, dus deze wedstrijd zou als een eliminator voor de wereldtitel kunnen dienen. Het is nog even afwachten op de aankondiging van het gevecht maar dat deze er komt is welhaast zeker.

Bekijk ook

Robin van Roosmalen: Debuut bij Bellator MMA in augustus

Hij woont en traint al weer enige tijd in Amerika, voormalig GLORY kickboks kampioen Robin van Roosmalen.

De UFC lanceert ‘Arabisch’ live streaming platform

Abu Dhabi Media heeft de lancering aangekondigd van 'UFC Arabia', het eerste Arabische UFC-streaming platform in de MENA-regio.

Bellator MMA debuut Ilias Bulaid september in Dublin

De Marokkaans-Nederlandse MMA-vechter en kickbokser Ilias Bulaid zal zijn debuut maken bij Bellator in Dublin, Ierland.