Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-VECHTER REINIER DE RIDDER: ‘Ik kan iedereen verslaan’

MMA-VECHTER REINIER DE RIDDER: ‘Ik kan iedereen verslaan’

MMA-VECHTER REINIER DE RIDDER: 'Ik kan iedereen verslaan'

Reinier De Ridder liet een goede indruk achter bij ONE Championship na zijn debuut bij de vechtsport organisatie.

In januari 2019 maakte de Ridder zijn debuut bij ONE tegen Olivier Coste die hij wist te verslaan via submission, in juni van dat zelfde jaar stond hij tegenover Gilberto Galvao die hij versloeg via knock-out. Daarna was het een tijd stil, maar 7 februari keert de Ridder terug naar de MMA-kooi.

“Ik wil drie of vier keer per jaar vechten. Ik vind het niet erg wie ze voor me neerzetten, dus toen ze met deze Braziliaan naar me toe kwamen, zei ik gewoon: “Ja, oké,” zegt de Ridder over zijn aanstaande tegenstander Leandro Ataides. “Ik wil niet rondhangen. Ik zit in de bloei van mijn carrière, ik kan al deze jongens verslaan, dus ik wil gewoon actief blijven. “

Wereldtitel

Ataides is een van de meest doorgewinterde MMA-vechters van de middengewicht divisie, hij is ook een voormalige uitdager voor de wereldtitel die in vier van zijn vijf ONE-overwinningen knock-outs heeft gescoord, inclusief een hoogtepunt afwerking van de voormalige ONE middengewicht wereldkampioen Vitaly Bigdash.

“Ik heb als een gek getrind en ik heb echt alles aangescherpt. Gegard Mousasi heeft me daar enorm bij geholpen, dus zal ik doen wat ik moet doen en hem afmaken. ” De Ridder is zelfverzekerd en niet bang om zijn gewaagde voorspelling aan de wereld bekend te maken. “Ik versla hem in de tweede ronde, net als de laatste tegenstander.”

Bekijk ook

Justin Gaethje wil gevecht tegen Conor McGregor in Dublin

Recent kwam naar buiten dat Justin Gaethje en Conor McGregor naar alle waarschijnlijkheid deze zomer ...

Alex Volkanovski vs. Max Holloway 2 headliner tijdens UFC 251

Alex Volkanovski claimde afgelopen december

📷 | SHIT HAPPENS: UFC-vechter toont bewijs gebroken botten

Karolina Kowalkiewicz geeft een update over blessures