MMA-VECHTER REINIER DE RIDDER: 'Ik kan iedereen verslaan' Nieuws
Nieuws

MMA-VECHTER REINIER DE RIDDER: 'Ik kan iedereen verslaan'

MMA-VECHTER REINIER DE RIDDER: 'Ik kan iedereen verslaan'
MMA-VECHTER REINIER DE RIDDER: 'Ik kan iedereen verslaan'

Reinier De Ridder liet een goede indruk achter bij ONE Championship na zijn debuut bij de vechtsport organisatie.

In januari 2019 maakte de Ridder zijn debuut bij ONE tegen Olivier Coste die hij wist te verslaan via submission, in juni van dat zelfde jaar stond hij tegenover Gilberto Galvao die hij versloeg via knock-out. Daarna was het een tijd stil, maar 7 februari keert de Ridder terug naar de MMA-kooi.

“Ik wil drie of vier keer per jaar vechten. Ik vind het niet erg wie ze voor me neerzetten, dus toen ze met deze Braziliaan naar me toe kwamen, zei ik gewoon: "Ja, oké," zegt de Ridder over zijn aanstaande tegenstander Leandro Ataides. "Ik wil niet rondhangen. Ik zit in de bloei van mijn carrière, ik kan al deze jongens verslaan, dus ik wil gewoon actief blijven. "

Wereldtitel

Ataides is een van de meest doorgewinterde MMA-vechters van de middengewicht divisie, hij is ook een voormalige uitdager voor de wereldtitel die in vier van zijn vijf ONE-overwinningen knock-outs heeft gescoord, inclusief een hoogtepunt afwerking van de voormalige ONE middengewicht wereldkampioen Vitaly Bigdash.

"Ik heb als een gek getrind en ik heb echt alles aangescherpt. Gegard Mousasi heeft me daar enorm bij geholpen, dus zal ik doen wat ik moet doen en hem afmaken. " De Ridder is zelfverzekerd en niet bang om zijn gewaagde voorspelling aan de wereld bekend te maken. "Ik versla hem in de tweede ronde, net als de laatste tegenstander."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws