Bekende MMA-vechter moet afvallen: Doet oproep doe mee Nieuws
Nieuws

Bekende MMA-vechter moet afvallen: Doet oproep doe mee

Bekende MMA-vechter moet afvallen: Doet oproep doe mee
Bekende MMA-vechter moet afvallen: Doet oproep doe mee

Met nieuwjaar stellen veel mensen zich tot doel om gewicht te verliezen, zo ook Bellator MMA ster Quinton ‘Rampage’ Jackson.

In zijn recente wedstrijd tegen Fedor Emelianenko eind december vorig jaar was voormalige UFC-kampioen uit vorm, traag en betaalde uiteindelijk de prijs door te verliezen. In een Instagram-bericht Jackson beloofde hij af te vallen voor zijn volgende gevecht en moedigde hij fans aan om met hem mee te doen en hun reis naar gewichtsverlies te documenteren.

"Veel liefde voor mijn team en familie en sponsors, nederlaag is een moeilijke pil om te slikken … maar het hoort erbij. Ik haat het om mijn team en fans in de steek te laten. Misschien is dit niet mijn laatste verlies, maar het zal de laatste keer zijn dat ik mezelf versla," zegt Jackson.

Voel me net een nijlpaard

"Ik ga mijn gewichtsverliesreis documenteren, als je je ongemakkelijk voelt met je gewicht, val dan af tegelijk met mij. Tag me in je berichten over hoe je traint en gezond eet. Ik houd van jullie allemaal." Na zijn eerste knock-out verlies in 14 jaar gaf ‘Rampage’ toe dat hij zich een "nijlpaard" voelde. Hij erkende ook de noodzaak om af te vallen.

ZIE OOK >> Fedor Emelianenko slaat Rampage Jackson KO

Ik ben niet in een slecht humeur, ik weet alleen wat ik moet doen, ik moet mijn verdomde gewicht verminderen. Ik voelde me een nijlpaard daar, maar dat is mijn fout. Geen excuses. ” Jackson Hij 60 pond afvallen om weer in de licht-zwaargewicht divisie te vechten waar hij van zijn piekjaren genoot.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws