MMA-vechter opgepakt voor moordplan op ex-vrouw Nieuws
Nieuws

MMA-vechter opgepakt voor moordplan op ex-vrouw

MMA-vechter opgepakt voor moordplan op ex-vrouw
MMA-vechter opgepakt voor moordplan op ex-vrouw

MMA-vechter en BJJ coach Nathan Homme werd in Wisconsin gearresteerd met spuiten, handboeien, kaarten, latexhandschoenen, ducttape en een vuurwapen.

Volgens de politie was Homme plan om zijn ex-vrouw te kidnappen en te vermoorden. De vechter wiens professionele MMA-vechtsrecord stond op 8-1-0, hij trainde jiu-jitsu onder bekende coach Greg Nelson.

Homme, 39, brak volgens TwinCities.com op 13 maart in, in het huis van zijn ex terwijl hij een masker droeg. Naar aanleiding van de inbraak doorzocht de politie het huis van Homme, waar ze $ 5000 in biljetten van honderd dollar aantroffen.

Martelen en pijn doen

De politie vond ook diverse GPS zenders om aan een voertuig te bevestigen, waarvan er op een op de Honda van zijn ex was bevestigd. Homme had blijkbaar ook in de planning, om zijn ex in de kofferbak van zijn auto te stoppen en mee te nemen.

De gevonden voorwerpen leek hij te willen gebruiken terwijl hij haar in gevangenschap hield. Homme wordt beschuldigd van inbraak in de eerste graad en poging tot ontvoering, met een borgsom van $ 1.000.000.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws