MMA-vechter loopt horror blessure op: 'verslaat alsnog tegenstander' Nieuws
Nieuws

MMA-vechter loopt horror blessure op: 'verslaat alsnog tegenstander'

MMA-vechter loopt horror blessure op: 'verslaat alsnog tegenstander'
MMA-vechter loopt horror blessure op: 'verslaat alsnog tegenstander'

De Amerikaanse MMA-vechter Harvey Park toonde via Twitter de gruwelijke handblessure die hij leed in de eerste ronde van zijn gevecht tegen Leville Simpson afgelopen weekend.

Verbazingwekkend genoeg bleef de 32-jarige vechten en won hij met een unaniem besluit tijdens de LFA 53 (Royval vs Kenny) undercard in Arizona, waardoor zijn algehele record op 10-2 kwam.

De blessure deed zich voor in het begin van het gevecht toen een bot in zijn linkerhand tevoorschijn kwam en door zijn huid prikte. Dit moet toch echt wel pijn hebben gedaan, of bewijst dat de adrenaline overheerste.

Dokter controle

'Fightbot' werd meerdere malen gecontroleerd door de artsen tijdens de wedstrijd, maar vocht op de een of andere manier nog twee rondes en wist te winnen door de beslissing van de jury.

De in Californië geboren vechter won comfortabel de wedstrijd na Simpson, een aantal keer in de drie rondes, en deelde daarna op social media de foto om fans de schade die hij leed nader te te laten bekijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws