MMA-vechter leert bekende bodybuilder een harde les (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter leert bekende bodybuilder een harde les (video)

MMA-vechter leert bekende bodybuilder een harde les (video)

KSW debuteerde zaterdagavond in Kroatië, met KSW 51 ongeveer op hetzelfde moment dat UFC Moskou op ongeveer 2300 km afstand plaatsvond.

Terwijl de Amerikaanse organisatie van plan was om zwaargewichten Alexander Volkov en Greg Hardy in het hoofdevenement actievol te laten schitteren, werd dat een kleine deceptie. Het Volkov en Hardy gevecht was ronduit saai te noemen volgens de diehard UFC fans.

De echte actie leek in Kroatië plaats te vinden, voormalig sterkte man uit Polen, Mariusz Pudzianowski nam het op tegen bodybuilder en social media-ster Erko Jun. Tegen de media had Jun verteld dat hij hoopte de eerste te zijn die ‘Pudzian’ zou stoppen. Het liep niet zoals gepland.

Knokpartij

De 42-jarige Pudzianowski was in staat om Jun’s benen vast te pinnen in de eerste ronde, terwijl hij vanuit de toppositie controleerde, Jun overleefde de ronde, in de tweede was hij minder fortuinlijk.

Er brak een knokpartij uit in de kooi, voordat Pudzianowski het gevecht besliste. Het kolossale zwaargewicht liet hamervuist na hamervuist los terwijl Jun zich verdedigde. Het duurde niet lang en had de scheidsrechter genoeg gezien.

Officieel resultaat: Mariusz Pudzianowski verslaat Erko Jun via TKO, in ronde 2, op 1:43

Bekijk ook

📷 ‘Wonder Woman is ok’: 3e kind UFC-ster McGregor geboren

De McGregor-clan is nu een gezin van 5

Nieuw Judo magazine gelanceerd: ‘Blijf op de hoogte’

Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten

GOED NIEUWS: Sportscholen mogen weer open

De versoepelingen die voor woensdag gepland staan gaan door,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page