Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter Gegard Mousasi bijt van zich af in interview

MMA-vechter Gegard Mousasi bijt van zich af in interview

De Nederlandse MMA-vechter van Team Kops, Gegard Mousasi overweegt wellicht een stap naar weltergewicht.

In een interview met MMA-Fighting deed de immer positief gestemde Mousasi uit de doeken hoe hij over zijn tegenstanders denkt. De reporter kreeg het even flink warm toen Mousasi hem met enkele feiten om de oren sloeg.

Wees eerlijk

Ook stelde Mousasi de vraag wat de reporter vond van zijn wedstrijd tegen Rafael Lovato Jr. Mousasi beschuldigde Lovato er van stimulerende middelen te hebben gebruikt. De reporter durfde er niet direct op te antwoorden, Mousasi liet echter niet los en vroeg hoe lang hij al de MMA-gevechten volgt.

De reporter beaamde alle gevechten tot nu toe te hebben gezien, Mousasi besloot hem met rust te laten. Mousasi vertelde nog wel dat hij wellicht een stap naar weltergewicht overweegt bij Bellator. Bekijk de video voor meer van het interview.

Bekijk ook

Bellator debuut ex GLORY kampioen Robin van Roosmalen in oktober

Hij had verwacht in augustus zijn debuut te maken bij Bellator MMA, voormalig wereldkampioen kickboksen Robin van Roosmalen.

BREAKING: Bellator MMA zet mysterieuze vechter op contract

lator MMA maakt er wel een heel spannend spel van, dinsdag kondigde de vechtsport organisatie de ondertekening van een nu nog onbekende vechter aan.

Onlusten Hong Kong: Komst UFC naar China in gevaar

Dana White geeft toe dat protesten in Hong Kong UFC Shenzhen ‘uitdagender’ maken.