Michael Bisping wil met pensioen na UFC Londen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Michael Bisping wil met pensioen na UFC Londen

Michael Bisping wil met pensioen na UFC Londen

We naderen het einde van de MMA carrière van Michael Bisping.

Vooruitlopend op zijn gevecht met Georges St-Pierre in UFC 217 Bisping had onthuld dat hij serieus over zijn pensioen aan het nadenken was. Toen hij te kort kwam tegen St-Pierre, hadden sommige gespeculeerd of dat dit het laatste was, wat we zien van de Brit in de kooi zouden zien.

Michael Bisping wil met pensioen na UFC Londen

Bisping heeft zijn ogen gericht op de UFC’s terugkeer naar Londen maart 2018, waarvan hij onthulde op de MMA Hour, dat hij wil voor de laatste keer wil vechten.

“Er is een fight kaart in Londen, daar zou ik graag op komen,” zei Bisping. “Ik zou graag daar graag deel vanuit maken, en mijn dank aan het Britse volk voor de ondersteuning van mij uitspreken. Dit is slechts een van die gekke omstandigheden, en het viel gewoon in mijn schoot. Dit is een teken, ik ga dit aanpakken om te stoppen, en wel in mijn eigen land.

“Luister als je een wereldkampioen bent, moet je strategisch te zijn, en je moet de juiste gevechten aan nemen. Je moet zoveel geld als mogelijk verdienen. Dat was geweldig, ik was de wereldkampioen. Maar ik ben dat niet meer. Dus nu ga ik terug naar een prijsvechter en vecht voor geld. Hier gaan we, ik heb een kans om te vechten tegen een goede tegenstander, een gerangschikte tegenstander die goed is en komt”.

Wel of niet met pensioen

Bisping is het afgelopen jaar heen en weer gegaan tussen pensioen of niet, en dingen kunnen vaak veranderen in mixed martial arts, maar te oordelen naar de toon en het gedrag van de Brit in het interview, is er geen twijfel dat we het laatste gevecht van Bisping zullen zien komen in maart 2018.

Bekijk ook

Badr Hari geeft inkijkje in eigen sportschool keten

Badr Hari geeft kijkje in eigen sportschool keten | video

Het is mijn verjaardag, dus laat ik wat verjaardagsnieuws met jullie delen

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! 'Hier die tv' | video

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! ‘Hier die tv’ | video

Een tiener die een gestolen tv wilde terughalen raakte in gevecht met een volwassen kerel

Mes in de rug! UFC-ster Khabib verliest wereldtitelhouder

. De organisatie is eigendom van Khabib Nurmagomedov

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page