McGregor wijst Poirier af, nieuwe tegenstander staat klaar Nieuws
Nieuws

McGregor wijst Poirier af, nieuwe tegenstander staat klaar

McGregor wijst Poirier af, nieuwe tegenstander staat klaar

Conor McGregor zette via social media Dustin Poirier aan de kant voor hun geplande gevecht op 10 juli. Een ruzie over een donatie van $500.000 die de Ier niet zou hebben gedaan liep gisteren flink uit de hand.

De inmiddels flink uit de hand gelopen woordenoorlog tussen McGregor en de Amerikaan, resulteerde na flink wat hen en weer gescheld in het feit dat de Ier aan Poirier melde dat het gevecht niet door gaat. McGregor zou $500.000 storten na de wedstrijd tegen Poirier in januari naar diens 'The Good Fight foundation', maar dit bleef volgens Poirier uit. Er is geen rooie cent overgemaakt en dat irriteert de Amerikaan.

Het gaat om miljoenen

Poirier die uiteindelijk na flink wat heen en weer gooien van verwijten ook zijn twijfel uitte op Instagram of het gevecht wel doorgaat, kan snel vervangen worden. Kevin Lee meldt zich voor het gevecht tegen McGregor en zegt op tijd klaar te kunnen zijn om te vechten. ,,Ik kan op 10 juli klaar zijn", tweette Lee.

Het is een zeer vervelende situatie geworden tussen McGregor en Poirier, de UFC heeft tot dusver niet gereageerd op het gekibbel van de twee kemphanen. Ongetwijfeld zal Dana White de grote baas van de organisatie op de achtergrond zich ermee bemoeien. Er zijn immers miljoenen gemoeid met het derde gevecht tussen McGregor en Poirier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws