McGregor wijst Poirier af, nieuwe tegenstander staat klaar - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / McGregor wijst Poirier af, nieuwe tegenstander staat klaar

McGregor wijst Poirier af, nieuwe tegenstander staat klaar

McGregor wijst Poirier af, nieuwe tegenstander staat klaar

Conor McGregor zette via social media Dustin Poirier aan de kant voor hun geplande gevecht op 10 juli. Een ruzie over een donatie van $500.000 die de Ier niet zou hebben gedaan liep gisteren flink uit de hand.

De inmiddels flink uit de hand gelopen woordenoorlog tussen McGregor en de Amerikaan, resulteerde na flink wat hen en weer gescheld in het feit dat de Ier aan Poirier melde dat het gevecht niet door gaat. McGregor zou $500.000 storten na de wedstrijd tegen Poirier in januari naar diens ‘The Good Fight foundation’, maar dit bleef volgens Poirier uit. Er is geen rooie cent overgemaakt en dat irriteert de Amerikaan.

Het gaat om miljoenen

Poirier die uiteindelijk na flink wat heen en weer gooien van verwijten ook zijn twijfel uitte op Instagram of het gevecht wel doorgaat, kan snel vervangen worden. Kevin Lee meldt zich voor het gevecht tegen McGregor en zegt op tijd klaar te kunnen zijn om te vechten. ,,Ik kan op 10 juli klaar zijn”, tweette Lee.

Het is een zeer vervelende situatie geworden tussen McGregor en Poirier, de UFC heeft tot dusver niet gereageerd op het gekibbel van de twee kemphanen. Ongetwijfeld zal Dana White de grote baas van de organisatie op de achtergrond zich ermee bemoeien. Er zijn immers miljoenen gemoeid met het derde gevecht tussen McGregor en Poirier.

Bekijk ook

Vechtsport Killers! Noord-Koreaanse soldaten levensgevaarlijk

Noord-Koreaanse soldaten blijken levensgevaarlijke vechtmachines te zijn

‘KO’ Treffer! Spinning wheel kick nekt vechter (video)

In slechts 17 seconden maakte Akhmedov korte metten met zijn rivaal

Rico: ‘Derde gevecht met Badr zou leuk zijn’ (video)

Rico Verhoeven staat open voor nog een gevecht met kickboksende Badr Hari.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page