UFC verplaatst topgevecht naar november dit jaar MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC verplaatst topgevecht naar november dit jaar

UFC verplaatst topgevecht naar november dit jaar

UFC is van plan om het gevecht tussen Max Holloway en Yair Rodriguez te verplaatsen als het belangrijkste evenement voor de UFC-kaart, die op 13 november zal plaatsvinden. In de afgelopen paar dagen heeft UFC een aantal gevecht aankondigingen gedaan.

De organisatie probeert de komende maanden veel grote gevechten te laten plaatsvinden. UFC richt zich nu op het opnieuw plannen van een intrigerende vedergewicht match-up tussen voormalig kampioen Holloway en Rodriguez.

Het moet plaatsvinden

Holloway vs. Rodriguez zou op 17 juli de headliner zijn van de UFC op ESPN 26. Maar slechts een paar weken voor het gevecht trok Holloway vanwege een blessure zich terug uit zijn geplande gevecht tegen Rodriguez. UFC was er snel bij om de wedstrijd om te boeken, nu lijkt het erop dat dit geweldige gevecht eindelijk een datum heeft.

Volgens UFC-president Dana White zullen Holloway en Rodriguez op 13 november vechten op een locatie die nog worden aangekondigd, in afwachting van de afronding van het gevecht. White bevestigde de boeking in een interview met TSN.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws