Sloper! Brute knock-out levert UFC-contract op voor 'killer' Mendonca MMA Nieuws
MMA Nieuws

Sloper! Brute knock-out levert UFC-contract op voor 'killer' Mendonca

Sloper! Brute knock-out levert UFC-contract op voor 'killer' Mendonca

Mateus Mendonca heeft handen als sloophamers en hij toonde deze afgelopen nacht bij Dana White's Contender Series. Binnen 48 seconden sloeg Mendonca rivaal Ashiek Ajim knock-out.

Als trainingspartner van UFC lichtgewicht kampioen Charles Oliveira, gooide de ongeslagen vedergewicht Mendonca hoge ogen tijdens DWCS afgelopen nacht. CES MMA kampioen Ajim ging in 48 seconden knock-out in de UFC Apex, Las Vegas.

Een bovenhandse rechtse stoot luidde de nederlaag van Ajim in en ging deze neer. Terwijl Ajim probeerde zichzelf terug te herstellen, sloeg een linker stoot en een rechter hamervuist zijn resterende bewustzijn weg.

Geweldig

Door de gewelddadige reeks klappen lag Ajim meer dan twee minuten op het canvas voordat het personeel van de UFC en de sanctiecommissie hem op zijn kruk hielpen. Na het gevecht bedankte Mendonca onder meer zijn trainingspartner Oliveira.

Mendonca verklaarde hij zich klaar voor een UFC-contract. Oliveira uitte kort daarna zijn opwinding in een tweet en noemde Mendonca een 'killer'. De finish was de 10e snelste knock-out in de geschiedenis van DWCS

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws