Massale vechtpartij tussen MMA-vechters en fans (video) - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Massale vechtpartij tussen MMA-vechters en fans (video)

Massale vechtpartij tussen MMA-vechters en fans (video)

Tijdens een MMA-evenement in Moskou vrijdagavond brak de hel los.

Een grote vechtpartij brak uit waarbij MMA-vechters en publiek betrokken waren bij het plaatselijke sportevenement ‘Coliseum’. Door het incident raakte een MMA-vechter ernstig gewond. Volgens coach Pavel Murtazin hebben verbitterde fans het gevecht veroorzaakt.

“Zelfs vóór het begin van de massale vechtpartij waren er allerlei provocaties, geschillen met de juryleden in de gangen, trekken en duwen, de atleten konden niet alleen de kooi lopen zonder beveiligers. Dit alles werd verzorgd door het publiek, de organisatoren riepen voortdurend om kalmte, maar ze negeerden het,” zegt Murtazin.

Gewonden

Volgens getuigen was de ellende begonnen vóór het eerste gevecht. Er werd met stoelen en flessen gegooid. Een MMA-vechter liep een snee in het hoofd op en een andere brak een pols. In het heetst van de actie werd een mobiele telefoon gestolen van een van de deelnemers aan het evenement.

“Het is noodzakelijk om de daders te identificeren en te straffen, dit kan echt niet door de beugel en is slecht voor de sport, een grote schande,” zegt Murtazin. Het MMA-evenement werd uiteindelijk stopgezet. Het incident is in onderzoek bij de politie.

Bekijk ook

Mikey Garcia ten onder tegen Underdog Sandor Martin

Sandor Martin deed afgelopen nacht wat veel boksfans niet hadden voorwacht.

In 5 sec ‘KO’! Vechter met TURBO stoot omver gemept (video)

Vagab Vagabov is een naam om niet te vergeten.

UFC-Ster McGregor breekt neus bekende DJ! ‘Levensgevaarlijk’

Het ging goed fout

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page