Mark Godbeer maakt debuut bij Tsjetsjeense MMA-organisatie Nieuws
Nieuws

Mark Godbeer maakt debuut bij Tsjetsjeense MMA-organisatie

Mark Godbeer maakt debuut bij Tsjetsjeense MMA-organisatie
Mark Godbeer maakt debuut bij Tsjetsjeense MMA-organisatie

De UFC-veteraan, kickbokser en bareknuckle vechter Mark Godbeer, maakt 27 april zijn debuut bij Absolute Championship Akhmat. Deze organisatie ontstond uit een fusie tussen WFCA en Absolute Championship Berkut.

Op initiatief van de Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov werd besloten dat de ACB en WFCA een fusie aan moesten gaan en de ACA te vormen. De reden is tot op heden onbekend.

Godbeer zal te zien zijn tegen Sergey Bilostenniy. De vechters uit de stal van de ACA staan bekend als zeer kundig en vooral goed getraind. Een aantal van hen vecht inmiddels ook bij grote internationale MMA-organisaties.

Rusland

Petr Yan en Gadzhimurad Antigulovzijn daar voorbeelden van en zijn inmiddels actief bij de UFC. Godver vocht vorig jaar tegen de in Nederland geschorste Ismael Lazaar in een 1 ronde durend kickboks gevecht.

Het gevecht tussen Godbeer en Lazaar duurde maar lieft 10 minuten, en eindigde onbeslist. Het debuut van Godbeer zal plaatsvinden in Moskou tijdens het ACA 95 event.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws