Locatie bekend gemaakt voor rentree gevecht Conor McGregor MMA Nieuws
MMA Nieuws

Locatie bekend gemaakt voor rentree gevecht Conor McGregor

Locatie bekend gemaakt voor rentree gevecht Conor McGregor
Locatie bekend gemaakt voor rentree gevecht Conor McGregor

Conor McGregor en Dustin Poirier gaan op 23 januari de strijd met elkaar aan. De locatie werd tot nu toe geheim gehouden. Echter lekte vandaag uit waar de twee topvechters met elkaar zullen knokken.

BJPENN.com kwam achter de locatie van UFC 257 op 23 januari. En zegt dat UFC Fight Island in Abu Dhabi de locatie is waar McGregor en Poirier elkaar zullen treffen. De website baseert haar bevindingen op een aantal stevige bronnen, waaronder enkele vechters die op het event te zien zullen zijn.

Niet alleen UFC 257 maar ook het Fight Night event van 16 januari zal in Abu Dhabi plaatsvinden. De eerste show van 2021 ziet een vedergewicht gevecht tussen Max Holloway en Calvin Kattar als headliner. Het is een zeer intrigerend gevecht en de winnaar zou de volgende keer zomaar voor de titel kunnen vechten.

Langverwacht gevecht

UFC 257 is de kers op de taart voor de UFC fans. Deze wordt bekroond door een lichtgewicht gevecht tussen Conor McGregor en Dustin Poirier. Het gevecht is de langverwachte rematch, en zou de nummer één lichtgewicht titelkanshebber kunnen bepalen. Aangezien de status van UFC kampioen Khabib Nurmagomedov onzeker is. Zou het gevecht voor een interim titel kunnen zijn.

Locatie bekend gemaakt voor rentree gevecht Conor McGregor

UFC-president Dana White gaf eerder aan dat Abu Dhabi veel mogelijkheden beidt. ,,Ik ben van plan om er de International Fight Week van te maken", vertelde White aan Barstool Sports. ,,De nieuwe Etihad Arena gaat open, en die is met ons in gedachten ontworpen. Concerten, zwembadfeesten, allerlei coole dingen. En ja, ik hoop fans terug te halen, dat is waar ik voor ga. "

UFC regelt het

White zegt ook dat hij zaterdag, woensdag en zaterdag een evenement wilde hebben, met als laatste zaterdagevenement UFC 257. ,,Wat ik graag zou doen, is dat we er komen, en gevechten organiseren op zaterdag, woensdag en zaterdag," zei White. ,,We gaan erop uit en regelen het."

Momenteel is het nog onbekend of het Fight Night event van 30 januari ook in Abu Dhabi plaats zal vinden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws