‘King Mo’ Lawal uit pensioen voor gevecht bij Bellator 233 Nieuws
Nieuws

‘King Mo’ Lawal uit pensioen voor gevecht bij Bellator 233

‘King Mo’ Lawal uit pensioen voor gevecht bij Bellator 233
‘King Mo’ Lawal uit pensioen voor gevecht bij Bellator 233

Muhammed Lawal komt terug uit pensioen voor een laatste MMA-gevecht.

Na de aankondiging van zijn pensioen eerder dit jaar, zal Muhammed Lawal Andrew Kapel ontmoeten op Bellator 233 op 8 november in Thackerville, Oklahoma. Het gevecht zal dienen als het officiële laatste gevecht van Lawal.

Lawal, die drie gevechten op rij heeft verloren, stopte na een verlies van april tegen Jiri Prochazka in Rizin FF. Hij vertelde ESPN dat hij zijn carrière bij Bellator en bedrijfsdirecteur Scott Coker wilde beëindigen, voor wie Lawal eerder in zijn carrière in Strikeforce vocht.

Grote winsten

De laatste overwinning van Lawal in de kooi kwam in 2017 in een rematch met Quinton Jackson. Lawal behaalde ook opmerkelijke overwinningen op Gegard Mousasi, Cheick Kongo en Linton Vassell.

Zijn tegenstander, Kapel, maakt zijn Bellator-debuut. Bellator 233 zal naar verwachting worden headline door een middengewicht gevecht tussen John Salter en Costello van Steenis.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws