KHABIB VS FERGUSON 5 KEER AFGELAST: Dit is waarom Nieuws
Nieuws

KHABIB VS FERGUSON 5 KEER AFGELAST: Dit is waarom

KHABIB VS FERGUSON 5 KEER AFGELAST: Dit is waarom
KHABIB VS FERGUSON 5 KEER AFGELAST: Dit is waarom

Inmiddels is het wel duidelijk dat het 5e geplande gevecht tussen Khabib Nurmagomedov en Tony Ferguson geen doorgang zal vinden.

Het gevecht tussen Khabib en Tony lijkt welhaast vervloekt en was al vier keer eerder ingepland tot hun voor nu geplande treffen op 18 april. Onze vrienden van Sportnieuws zette de redenen van af lasten even op een rijtje en het is nogal wat.

In 2015 werd de weg ingezet om Khabib en Ferguson tegen elkaar te laten knokken echter gooide een gebroken rib bij Khabib roet in het eten en ging het feest niet door. Edson Barboza werd als vervanger aangewezen maar kreeg een flink pak slaag van Tony en verloor.

Het houdt niet over

Poging nummer 2 dit keer was het Ferguson die af moest laten weten, het gevecht van april 2016 werd afgeblazen doordat Tony naar het ziekenhuis moest wegens long problemen.

Het werd inmiddels maart 2017 en werd poging 3 gedaan om de kemphanen samen te brengen. Amper 2 dagen voor de wedstrijd liet Khabib weten niet te kunnen vechten. Het gevecht voor UFC 209 kwam te vervallen, Khabib was te extreem afgevallen en fysiek niet in staat aan te treden.

Zal het dan toch

Op naar nummer 4, In april 2018 liep het voor Ferguson niet goed af en leed hij een bizarre blessure tijdens het per moment voor de wedstrijd tegen Khabib. Hij scheurde zijn meniscus in z'n knie en moest weer afzeggen

Dan poging nummer 5, 18 april 2020 zoud de dag zijn dat Khabib en Tony elkaar dan eindelijk in Amerika zouden treffen, maar omdat Khabib naar Rusland reisde dat nu vanwege het coronavirus potdicht zit, gaat ook poging 5 niet door en lijkt het gevecht echt verdoemd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws