KHABIB VS FERGUSON 5 KEER AFGELAST: Dit is waarom – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / KHABIB VS FERGUSON 5 KEER AFGELAST: Dit is waarom

KHABIB VS FERGUSON 5 KEER AFGELAST: Dit is waarom

Zullen Khabib en Tony elkaar ooit trefffen?

Inmiddels is het wel duidelijk dat het 5e geplande gevecht tussen Khabib Nurmagomedov en Tony Ferguson geen doorgang zal vinden.

Het gevecht tussen Khabib en Tony lijkt welhaast vervloekt en was al vier keer eerder ingepland tot hun voor nu geplande treffen op 18 april. Onze vrienden van Sportnieuws zette de redenen van af lasten even op een rijtje en het is nogal wat.

In 2015 werd de weg ingezet om Khabib en Ferguson tegen elkaar te laten knokken echter gooide een gebroken rib bij Khabib roet in het eten en ging het feest niet door. Edson Barboza werd als vervanger aangewezen maar kreeg een flink pak slaag van Tony en verloor.

Het houdt niet over

Poging nummer 2 dit keer was het Ferguson die af moest laten weten, het gevecht van april 2016 werd afgeblazen doordat Tony naar het ziekenhuis moest wegens long problemen.

Het werd inmiddels maart 2017 en werd poging 3 gedaan om de kemphanen samen te brengen. Amper 2 dagen voor de wedstrijd liet Khabib weten niet te kunnen vechten. Het gevecht voor UFC 209 kwam te vervallen, Khabib was te extreem afgevallen en fysiek niet in staat aan te treden.

Zal het dan toch

Op naar nummer 4, In april 2018 liep het voor Ferguson niet goed af en leed hij een bizarre blessure tijdens het per moment voor de wedstrijd tegen Khabib. Hij scheurde zijn meniscus in z’n knie en moest weer afzeggen

Dan poging nummer 5, 18 april 2020 zoud de dag zijn dat Khabib en Tony elkaar dan eindelijk in Amerika zouden treffen, maar omdat Khabib naar Rusland reisde dat nu vanwege het coronavirus potdicht zit, gaat ook poging 5 niet door en lijkt het gevecht echt verdoemd.

Bekijk ook

⚠️ 🎥 Whiplash: Duw kost UFC’er Klose wedstrijd

Drakkar Klose kan niet vechten vandaag tegen Jeremy Stephens

🎥 😩 Pootje auw: Fedosov snel klaar met rivaal Majidov

Andrey Fedosov kwam vanavond in actie tegen Mahammadrasul Majidov

Van Dijke pakt titel op EK judo, Polling haakt af

Sanne van Dijke heeft op de EK judo in Lissabon (Portugal), de 70 kilo titel in de wacht gesleept.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page