Khabib Nurmagomedov start trainingskamp voor UFC 242 Nieuws
Nieuws

Khabib Nurmagomedov start trainingskamp voor UFC 242

Khabib Nurmagomedov start trainingskamp voor UFC 242
Khabib Nurmagomedov start trainingskamp voor UFC 242

De huidige UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov is begonnen aan zijn trainingskamp voor het UFC 242 evenement komende september.

Alhoewel er nog geen officiële aankondiging is gedaan door de UFC, wordt er aangenomen dat Khabib zijn titel zal verdedigen in Abu Dhabi waar het event gehouden wordt. Hij zal naar verluidt de huidige interim-lichtgewicht kampioen Dustin Poirier in een vijf-ronde titel gevecht treffen.

Tijdelijke titel

Khabib kwam voor het laatst in actie tijdens het UFC 229-evenement in oktober, waar hij Conor McGregor versloeg om zijn UFC lichtgewicht titel te behouden. Dustin Poirier was voor het laatst in actie bij UFC 236, waar hij de huidige UFC-vedergewichtkampioen Max Holloway versloeg, om de tijdelijke lichtgewicht titel te claimen.

ZIE OOK >> Gigantische knockout tijdens UFC Stockholm

Het UFC 242 pay-per-view-evenement van september bevat momenteel vier gevechten, maar er zijn nog geen belangrijke aankondigingen gedaan door de organisatie. Verwacht wordt dat dit niet lang op zich zal laten wachten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws