Khabib: Geen rematch met McGregor, op straat sla ik hem in elkaar Nieuws
Nieuws

Khabib: Geen rematch met McGregor, op straat sla ik hem in elkaar

Khabib: Geen rematch met McGregor, op straat sla ik hem in elkaar

Khabib Nurmagomedov zegt echter dat hij nu geen interesse heeft in een tweede gevecht met Conor Mcgregor. De UFC-ster gelooft echter dat er nooit einde komt aan hun langlopende vete.

In een exclusief interview met ESPN zegt Nurmagomedov, dat hij tegen McGregor op straat zou vechten als ze elkaar tegen kwamen, maar hij zal hem geen onmiddellijke rematch geven zolang hij de titel in bezit heeft. "Ik vecht niet tegen mannen die niet kunnen winnen, McGregor hoort daarbij," aldus Khabib.

"Het is gaat inmiddels om meer dan een gevecht, het is oorlog tussen mij en McGregor, maar ook met zijn hele team. Dit gaat nooit meer weg en als ik hem tegenkom op straat sla ik hem in elkaar, maakt mij niet uit of ik daarvoor de gevangenis in moet, "zegt Khabib.

Vuile verkrachter

De haat tussen beide vechters zit diep geworteld, McGregor lanceerde een ware haat campagne tegen Khabib, waar zelfs diens familie niet gespaard bleef. Ook maakte McGregor toespelingen op het moslim geloof dat Khabib aanhangt. Dit leidde tot een escalatie na het gevecht van de twee en welke leidde tot grote discussies.

Beide vechters ontvingen straffen voor hun wangedrag maar daarmee was de kous niet af. McGregor ging door en beledigde de vrouw van Khabib, deze reageerde op zijn beurt door McGregor een verkrachter te noemen. Khabib zal zijn titel op 7 september tegen Dustin Poirier verdedigen op UFC 242 in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws