Khabib: Geen rematch met McGregor, op straat sla ik hem in elkaar – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Khabib: Geen rematch met McGregor, op straat sla ik hem in elkaar

Khabib: Geen rematch met McGregor, op straat sla ik hem in elkaar

Khabib Nurmagomedov zegt echter dat hij nu geen interesse heeft in een tweede gevecht met Conor Mcgregor. De UFC-ster gelooft echter dat er nooit einde komt aan hun langlopende vete.

In een exclusief interview met ESPN zegt Nurmagomedov, dat hij tegen McGregor op straat zou vechten als ze elkaar tegen kwamen, maar hij zal hem geen onmiddellijke rematch geven zolang hij de titel in bezit heeft. “Ik vecht niet tegen mannen die niet kunnen winnen, McGregor hoort daarbij,” aldus Khabib.

“Het is gaat inmiddels om meer dan een gevecht, het is oorlog tussen mij en McGregor, maar ook met zijn hele team. Dit gaat nooit meer weg en als ik hem tegenkom op straat sla ik hem in elkaar, maakt mij niet uit of ik daarvoor de gevangenis in moet, “zegt Khabib.

Vuile verkrachter

De haat tussen beide vechters zit diep geworteld, McGregor lanceerde een ware haat campagne tegen Khabib, waar zelfs diens familie niet gespaard bleef. Ook maakte McGregor toespelingen op het moslim geloof dat Khabib aanhangt. Dit leidde tot een escalatie na het gevecht van de twee en welke leidde tot grote discussies.

Beide vechters ontvingen straffen voor hun wangedrag maar daarmee was de kous niet af. McGregor ging door en beledigde de vrouw van Khabib, deze reageerde op zijn beurt door McGregor een verkrachter te noemen. Khabib zal zijn titel op 7 september tegen Dustin Poirier verdedigen op UFC 242 in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page