Jose Aldo: "ik vecht nog drie keer en daarna stop ik met MMA" Nieuws
Nieuws

Jose Aldo: "ik vecht nog drie keer en daarna stop ik met MMA"

Jose Aldo: "ik vecht nog drie keer en daarna stop ik met MMA"
Jose Aldo: "ik vecht nog drie keer en daarna stop ik met MMA"

Hij is een van de meest bekende MMA-vechters ooit, Jose Aldo. Maar het lijkt erop dat 2019 het laatste jaar voor hem zal zijn als professioneel vechter in de MMA-kooi

Woensdagmiddag onthulde Aldo dat zijn masterplan voor 2019 nog drie gevechten omvat in zijn thuisland Brazilië. Aldo is voormalig UFC en WEC vedergewicht titelhouder, en aantoonbaar de beste 145-ponder in de MMA geschiedenis.

Aldo is gepland om terug in actie te komen op 2 februari, wanneer hij het zal opnemen tegen vedergewicht Renato Moicano in het co-main event van UFC Fortaleza in Brazilië.

Onderhandelingen

"Ik wil mijn carrière hier in Brazilië beëindigen. Dat is wat we hebben gepland, "zei Aldo tijdens een UFC-mediadag in Rio de Janeiro. "Ik wil nog drie gevechten doen … "

"Ik vecht nu in Fortaleza, en ik onderhandel nu al mijn volgende voor mei (UFC 237), als ik me niet vergis in Curitiba en het dan is het tweede semester afrond , waarvan ik weet dat het weer een evenement in Brazilië plaats zal hebben. "

Gee namen bekend

Aldo ging verder en zei dat hij al iemand in gedachten heeft als een potentiële tegenstander voor UFC 237, mocht hij Moicano verslaan in Fortaleza, maar zijn coach en manager Andre Pederneiras zei dat ze nog geen mogelijke namen met de UFC hebben besproken.

"Er is geen reden om hier te komen en te streven naar een titelgevecht," zei Aldo, "maar je kunt er zeker van zijn dat ik een probleem zal zijn voor iedereen die voor me staat omdat ik deze drie gevechten zal winnen. Daar kun je zeker van zijn. "

Loyaliteit

Aldo belooft ook dat hij niet van plan is om in mixed martial arts te gaan strijden voor een andere organisatie omdat hij 'erg loyaal' is aan de UFC. In 2020 wil hij gewoon van het leven genieten en zich richten op 'nieuwe projecten' die hij overigens weigerde te openbaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws